Brokolinė košė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
800 gramų brokoliai
3 valgomieji šaukštai sviestas
2.5 valgomojo šaukšto kvietiniai miltai
0.5 stiklinės pienas
šiek tiek česnakas
šiek tiek petražolės
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Brokolinė košė

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų