Brokolinė košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avižinė košė
- Grikių košė su grybais
- Porai su ryžiais
- Apelsinų skonio manų pudingas
- Sūdytos rūgštynės žiemai
- Manų košė su obuoliais ir razinomis
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Avižinės košės pudingas
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Arvydo paprasta grikių košė
- Bulvių košė
- Melionų- manų košė
- Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Kukurūzų košė
- Linksmoji bulvių košė
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Graikiškos bulvės
- Sauliaus manų košė
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
Brokolinė košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...