Pasūdytame vandenyje išvirti kopūstėlius. Nukoštus kopūstus sudėti į aliejumi pateptą kepimo skardą. Sūrį sumaišyti su grietine ir pagardinti pipirais. Sūrio mišinį tolygiai paskirstyti ant kopūstų ir pašauti į įkaitintą iki 180 - 200 °C temperatūros orkaitę 15 minučių.
Skanaus.
Briuselio kopūstėlių apkepas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 gramų | sūris (fermentinis) |
200 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
700 gramų | briuselio kopūstai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Burokėlių apkepas
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Kopūstų apkepas
- Špinatų apkepas su varške
- Lašišos apkepas su špinatais
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Lazanija su moliūgais
- Varškės ir moliūgų apkepas
- Daržovių kugelis
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Prancūziškas pyragas
- Cukinijų tortas
- Bulvių patiekalas
- Bulvių ir špinatų apkepas
- Pomidorų ir cukinijų apkepas
- Gelteklių apkepas su grybais
- Agurkų ir cukinijos apkepas
- Makaronai su daržovėmis
Briuselio kopūstėlių apkepas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Grietinė,
200 gramų - Druska
- Pipirai
-
Briuselio kopūstai,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasūdytame vandenyje išvirti kopūstėlius. Nukoštus kopūstus sudėti į aliejumi pateptą kepimo skardą. Sūrį sumaišyti su grietine ir pagardinti pipirais. Sūrio mišinį tolygiai paskirstyti ant kopūstų ir pašauti į įkaitintą iki 180 - 200 °C temperatūros orkaitę 15 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
airida
2014-01-18 09:01
Ka. Taip skanei padarė
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...