Briuselinių kopūstų apkepas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų briuselio kopūstai
1 valgomasis šaukštas sviestas
2 valgomieji šaukštai sūris (tarkuotas, fermentinis)
1 valgomasis šaukštas džiūvėsėliai
1 stiklinė pienas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kopūsto gūželės išverdamos pasūdytame vandenyje, išgriebiamos, sudedamos į apkepo indą, užpilamos pienu, apibarstomos tarkuotu sūriu, apdedamos sviesto gabaliukais ir apkepamos orkaitėje. Tiekiamas apkepas tame pačiame inde, kuriame kepė.

Populiariausi receptai šią savaitę

Briuselinių kopūstų apkepas

Komentarai: 8
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kopūsto gūželės išverdamos pasūdytame vandenyje, išgriebiamos, sudedamos į apkepo indą, užpilamos pienu, apibarstomos tarkuotu sūriu, apdedamos sviesto gabaliukais ir apkepamos orkaitėje. Tiekiamas apkepas tame pačiame inde, kuriame kepė.

Reklama:

Komentarai (8)


  • kristina 2010-07-29 14:12

    o kur dedasi dziuveseliai? :bloga:
    ?


  • (anonimas) 2009-09-21 19:10

    :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:


Daugiau receptų