3 stiklinės | kvietiniai miltai |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | druska |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | grietinė |
Pagaminti briedžiukai dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir 8—10 min verdami. Išvirę išgriebiami, nuvarvinami, sudedami į pusdubenį ir užpilami sviestu su grietine arba spirgučiais.
Briedžiukai
-
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės - Vanduo
- Druska
-
Sviestas,
100 gramų - Grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš miltų ir pasūdyto vandens suminkoma kietoka tešla. Iš jos padaromi piršto storumo voleliai, supjaustomi 3—4 cm ilgio gabalėliais ir per tarkos antrąją pusę braukiant padaromi raštuoti vamzdeliai. Stipriau spaudžiant, briedžiukai būna plonesni, greičiau išverda ir esti skanesni. Taip pat jie bus skanesni ir minkštesnį, į tešlą įmaišius truputį varškės.
Pagaminti briedžiukai dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir 8—10 min verdami. Išvirę išgriebiami, nuvarvinami, sudedami į pusdubenį ir užpilami sviestu su grietine arba spirgučiais.
Komentarai (9)
-
Brigita
2016-06-30 14:42
Čia tas pats kaip ežiukai labai labai skanu
-
Petriuks
2011-01-14 15:41
ce tas pats kas kose is kirvio
-
Panelė
2010-04-20 13:27
Ežiukaii gi čia.skanumėlis ;-)
-
Asta
2010-04-19 22:29
:super: Tikrai skanumelis!!!mes juos vaikysteje vadindavome abriedukais :-D
-
Viktorija
2010-01-20 18:04
Labai skanu :soku: tik mes vaikysteje juos Ežiukais vadindavome, nes labai jau panasus :-D tikrai liux :super:
-
edita
2009-04-19 11:05
labai skanu :-) :super: :super2:
-
Ieva
2009-03-19 16:46
;-( Labai skanu.Super! :parselis: :bloga: %-) :-) :-( ;-) :-p :-D :myliu: 8-| o:-) :alus: :bucinys: [:-) :-* :bomba: :taip: :-x