Braškynė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | makaronai (kriauklės) |
500 gramų | braškės |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos ((koncentruotos sultys)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
2.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bananų sulčių sriuba
- Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
- Garšvos šaltibarščiai
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Vasariški šaltibarščiai
- Šalta pomidorų sriuba
- Margaritos šaltibarščiai
- Šalta mėlynių sriuba
- Mėlynių sriuba
- Gaspačas
- Šalta šviežių agurkų sriuba
- Žalumynų šaltibarščiai
- Šalta ispaniška sriuba
- Dietiniai barščiai
- Gaivūs šaltibarščiai
- Šalta daržovių sriuba
- Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
- Šaltibarščiai
- Labai skani braškių sriuba
- Šaltibarščiai
Braškynė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Makaronai, kriauklės,
200 gramų -
Braškės,
500 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, (koncentruotos sultys),
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...