
Braškynė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | makaronai (kriauklės) |
500 gramų | braškės |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos ((koncentruotos sultys)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
2.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skani braškių sriuba
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Žalumynų šaltibarščiai
-
Šalta obuolių sriuba
-
Šaldžiasriubė
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
-
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
-
Kefyras su česnaku
-
Šalta pomidorų sriuba
-
Šalta bulvių sriuba
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Aguonpienis
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Šalta daržovių sriuba
-
Arbūzinė sriuba
-
Aguonpienis su kūčiukais
-
Lietuviški šaltibarščiai
-
Pieniška sriuba su aguonomis
Braškynė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Makaronai, kriauklės,
200 gramų -
Braškės,
500 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, (koncentruotos sultys),
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...