Tobulas saldaus ir rūgštaus skonių derinys. Puikiai tinka su trapučiais.
Gerai nuplautą greipfrutą pirmiausia padalykite į skilteles, paskui supjaustykite nedideliais griežinėliais. Braškes supjaustykite mažais gabalėliais. Sumaišykite greipfrutą, braškes ir cukrų prikaistuvyje ir virkite 10–15 min. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Braškių uogienė su greipfrutais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | greipfrutai |
1 vienetas | braškės |
500 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
- Aviečių uogienė- džemas
- Obuolių ir cukinijų pagardas
- Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
- Paprikų ir aviečių uogienė
- Braškių ir gervuogių džemas
- Aviečių ir persikų uogienė
- Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
- Rabarbarų uogienė
- Braškių uogienė
- Agrastų uogienė
- Rabarbarų uogienė
- Dumplūnės uogienė
- Pienių uogienė
- Raudonųjų serbentų uogienė
- Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
- Žemuogių uogienė
- Juodųjų serbentų uogienė
Braškių uogienė su greipfrutais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Greipfrutai,
1 vienetas -
Braškės,
1 vienetas -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tobulas saldaus ir rūgštaus skonių derinys. Puikiai tinka su trapučiais.
Gerai nuplautą greipfrutą pirmiausia padalykite į skilteles, paskui supjaustykite nedideliais griežinėliais. Braškes supjaustykite mažais gabalėliais. Sumaišykite greipfrutą, braškes ir cukrų prikaistuvyje ir virkite 10–15 min. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...