Braškių pyragas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų kvietiniai miltai
100 gramų cukrus
5 vienetai kiaušiniai
šiek tiek braškės (šaldytos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Cukrų ir kiaušinius išplakite iki labai purios masės (geriausia elektriniu plaktuvu). Tada suberkit miltus ir vėl išplakite. Neatšildytas braškes supilkite į skardą (braškių reikia tiek, kad padengtų skardos apačią). Gautą tešlos masę pilkite ant braškėmis padengtos skardos. Kepti 160 - 180 laipsnių karščio orkaitėje apie 40 minučių. Iškeptą pyragą galima apibarstyti cukraus pudra, kokoso drožlėmis ar kitais skanėstais :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Braškių pyragas

Komentarai: 30
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Cukrų ir kiaušinius išplakite iki labai purios masės (geriausia elektriniu plaktuvu). Tada suberkit miltus ir vėl išplakite. Neatšildytas braškes supilkite į skardą (braškių reikia tiek, kad padengtų skardos apačią). Gautą tešlos masę pilkite ant braškėmis padengtos skardos. Kepti 160 - 180 laipsnių karščio orkaitėje apie 40 minučių. Iškeptą pyragą galima apibarstyti cukraus pudra, kokoso drožlėmis ar kitais skanėstais :)

Reklama:

Komentarai (30)


  • Natalija 2011-06-30 15:44

    Pyragas tikrai skanus, o kad minkstesnis butu baltikus plakiau atskirai. Aciu uz receptuka


  • (anonimas) 2011-06-22 16:01

    200g - viena stikline


  • Donata 2011-06-21 11:10

    O 200 gramu miltu ir 100 gramu cukraus kiek butu stiklinemis? Kepeja is manes visai nepatyrusi, bet labai noriu pabandyti si pyraga iskepti. Tik nezinau ka daryti su tom proporcijom... :geda:


  • kulinare 2011-05-06 19:49

    Pyragas neriebus, sutinku.Bet del skonio pasigincisiu nes daznai kepu pyragus.Kietas, arba blogai nurodytos proporcijos.Skaniausias man trupininis su varske ir apelsinais :soku2: :aiskinu: :-D


  • Vilmantė 2011-04-02 23:14

    buvo jau anksčiau minėta, kad nereikia:)


  • akvilė 2011-04-02 23:13

    O nereikia kepimo miltelių?


  • Vilmantė 2011-04-02 21:24

    tikrai skanus pyragas:) :super: :super2:
    o jei kam neišėjo tai turbūt kept nemoka :-D
    o jei kietas išėjo tai dėkit mažiau kiaušinių, gi jei dažnai gaminat turit žinot kad nuo didelio kiekio kiaušinių pyragas būna kietas :juokauju:


  • neringa 2011-03-11 14:08

    KEPA... :taip: Laukiu paragausim.. [:-)


  • Tautvydas 2011-03-06 23:12

    Tikrai labai vertas pagyrimo pyragas ir skanus bet svarbiausia kad labai greitai pagaminama :super: :super: saunuole asta bandziau nesaldytom braskem be galo nuostabu issikepe ir labai skaniai tarp kitko dejau dar i tesla ir kakavos pora sauksteliu pasakelis :super: tikrai sis pyragelis pats geriausias :jee: ir svarbiausia ne riebus, saunuole asta uz si pirageli nuostabu :bucinys:


  • Živilė 2011-02-06 19:36

    Labai skanus pyragas :super2:


Daugiau receptų