
Braškių putėsiai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 stiklinės | pienas |
4 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
200 gramų | braškės |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Manų kruopos užpilamos dalimi pieno ir išbrinkinamos. Likęs pienas užvirinamas ir užpilamas ant išbrinkintų kruopų. Maišant pavirinama ant mažos ugnies. Vėliau masė dar 30 min. palaikoma karštoje orkaitėje. Pertrintos braškės sumaišomos su atvėsinta mase, cukrumi ir plakama, kol virsta putomis, atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariški pusryčiai
-
Braškių putėsiai
-
Pusryčių desertas
-
Pieno slėgtinis
-
Želė su varške
-
Braškės su šokoladu
-
Jogurto, mango ir spanguolių desertas
-
Arbūzų želė
-
Naminė karamelė
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Šokoladinis desertas
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Obuoliai šokolade
-
Trešnės marškinėliuose
-
Citrininis kukis
-
Citrininis tiramisu
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Rabarbarų drebučiai
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Sausainių tortas
Braškių putėsiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pienas,
2 stiklinės -
Manų kruopos,
4 valgomieji šaukštai -
Braškės,
200 gramų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Manų kruopos užpilamos dalimi pieno ir išbrinkinamos. Likęs pienas užvirinamas ir užpilamas ant išbrinkintų kruopų. Maišant pavirinama ant mažos ugnies. Vėliau masė dar 30 min. palaikoma karštoje orkaitėje. Pertrintos braškės sumaišomos su atvėsinta mase, cukrumi ir plakama, kol virsta putomis, atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...