KAIP gaminti? Žiūrėkite video Skanaus!!!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.
Braškių ir rabarbarų uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | braškės (supjaustytos į keturias dalis) |
400 gramų | rabarbarai |
500 gramų | cukrus (uogienėms, „Dansukker“ ) |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus („Dansukker” su natūralia vanile) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų ir obuolių uogienė
- Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
- Aviečių ir agrastų marmeladas
- Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
- Bruknių uogienė
- Kreminis citrinų pyragas
- Paprikų ir aviečių uogienė
- Obuolių ir cukinijų pagardas
- Braškių uogienė su rabarbarais
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Braškių ir gervuogių džemas
- Obuolių košė
- Bulgariška slyvų uogienė
- Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
- Vyšnios savo sultyse
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Obuolių uogienė su spanguolėm
- Raugerškio uogienė
- Juodų serbentų uogienė
- Mėlynių uogienė
Braškių ir rabarbarų uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Braškės, supjaustytos į keturias dalis,
600 gramų -
Rabarbarai,
400 gramų -
Cukrus, uogienėms, „Dansukker“ ,
500 gramų -
Vanilinis cukrus, „Dansukker” su natūralia vanile,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
KAIP gaminti? Žiūrėkite video Skanaus!!!
Kiekis ≈ 1,5 l
Trukmė ≈ 15 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...