Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
2 vienetai kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis cukrus
1 stiklinė pienas
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
2 arbatiniai šaukšteliai krakmolas
200 gramų braškės (šviežios arba šaldytos)
150 gramų varškės sūris
150 gramų sausainiai (trupiniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi. Sudėkite smulkintą sūrį, supilkite pieną, sudėkite krakmolą, kepimo miltelius, išmaišykite iki vientisos masės. Įmaišykite standžiai išplaktus baltymus.
2.
Sviestu ištepkite kepimo formą, dugne sudėkite sluoksnį sutrupintų sausainių, ant jų dėkite susmulkintas braškes ir užpilkite sūrio mase.
3.
Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 180°C temperatūroje apie 30 min. Valgykite su braškių uogiene ar džemu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi. Sudėkite smulkintą sūrį, supilkite pieną, sudėkite krakmolą, kepimo miltelius, išmaišykite iki vientisos masės. Įmaišykite standžiai išplaktus baltymus.

  2. Sviestu ištepkite kepimo formą, dugne sudėkite sluoksnį sutrupintų sausainių, ant jų dėkite susmulkintas braškes ir užpilkite sūrio mase.

  3. Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 180°C temperatūroje apie 30 min. Valgykite su braškių uogiene ar džemu.

Receptą atsiuntė Janina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų