Braškinis tortas
AUTORIUS:
Diana
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
500 gramų braškės
400 gramų miltai
250 gramų mascarpone sūris
3 vienetai kiaušiniai
120 gramų sviestas
100 gramų grietinėlės, 35%
100 gramų cukrus
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi (20g paliekame kremui) ir ištirpintu sviestu. Sijojame miltus ir kepimo miltelius į tešlą ir viską gerai išmaišome.
2.
Biskvitą kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
3.
Atvėsusį biskvitą perpjauname į 2 - 3 dalis.
4.
Braškes sutriname (keletą pasiliekame papuošimui).
5.
Ant biskvito dedame pusę trintų braškių.
6.
Grietinėlę išplakame, dedame cukrų. Dedame maskarponę ir išplakame. Suberiame likusias trintas braškes.
7.
Ant biskvito su trintomis braškėmis dedame kremą.
8.
Sudedame biskvitą vieną ant kito ir viršų papuošiame braškėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Braškinis tortas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 7
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kepame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi (20g paliekame kremui) ir ištirpintu sviestu. Sijojame miltus ir kepimo miltelius į tešlą ir viską gerai išmaišome.

  2. Biskvitą kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

  3. Atvėsusį biskvitą perpjauname į 2 - 3 dalis.

  4. Braškes sutriname (keletą pasiliekame papuošimui).

  5. Ant biskvito dedame pusę trintų braškių.

  6. Grietinėlę išplakame, dedame cukrų. Dedame maskarponę ir išplakame. Suberiame likusias trintas braškes.

  7. Ant biskvito su trintomis braškėmis dedame kremą.

  8. Sudedame biskvitą vieną ant kito ir viršų papuošiame braškėmis.

Receptą atsiuntė Diana
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų