Braškinis tortas
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
500 gramų | braškės |
400 gramų | miltai |
250 gramų | mascarpone sūris |
3 vienetai | kiaušiniai |
120 gramų | sviestas |
100 gramų | grietinėlės, 35% |
100 gramų | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi (20g paliekame kremui) ir ištirpintu sviestu. Sijojame miltus ir kepimo miltelius į tešlą ir viską gerai išmaišome.
2.
Biskvitą kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
3.
Atvėsusį biskvitą perpjauname į 2 - 3 dalis.
4.
Braškes sutriname (keletą pasiliekame papuošimui).
5.
Ant biskvito dedame pusę trintų braškių.
6.
Grietinėlę išplakame, dedame cukrų. Dedame maskarponę ir išplakame. Suberiame likusias trintas braškes.
7.
Ant biskvito su trintomis braškėmis dedame kremą.
8.
Sudedame biskvitą vieną ant kito ir viršų papuošiame braškėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės tortas
- Nekeptas serbentinis varškės tortas
- Obuolių tortas su plakta grietinėle
- Tortas - Pavasarinis Napoleonas
- Pyragas "Magdė"
- Šakotis (bankuchenas)
- Aistės jogurto pyragas
- Braškinis tortas
- Tortas Voratinklis
- Grietinėlės pyragas
- Pascha
- Kavos tortas su migdolais
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Tortukas "Gaiva"
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Šokoladinis kokosinis tortas
- Tortas "kriaušė"
- Morenginis tortas su žemės riešutais
- Šokoladinis tortas
- Tortas iš krekerių "Žuvytės"
Braškinis tortas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Braškės,
500 gramų -
Miltai,
400 gramų -
Mascarpone sūris,
250 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sviestas,
120 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi (20g paliekame kremui) ir ištirpintu sviestu. Sijojame miltus ir kepimo miltelius į tešlą ir viską gerai išmaišome.
Biskvitą kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Atvėsusį biskvitą perpjauname į 2 - 3 dalis.
Braškes sutriname (keletą pasiliekame papuošimui).
Ant biskvito dedame pusę trintų braškių.
Grietinėlę išplakame, dedame cukrų. Dedame maskarponę ir išplakame. Suberiame likusias trintas braškes.
Ant biskvito su trintomis braškėmis dedame kremą.
Sudedame biskvitą vieną ant kito ir viršų papuošiame braškėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...