Braškinis tiramisu
AUTORIUS:
Violeta
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų braškės
500 gramų mascarpone sūris
1 pakelis biskvitiniai piršteliai
2 stiklinės cukrus
1 stiklinė kava
4 vienetai kiaušiniai
0.5 stiklinės kreminis likeris
1 arbatinis šaukštelis vanilės esencijos
1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaušinių trynius, 1 stiklinę cukraus, vanilės ekstraktą ir smulkiai tarkuotą citrinos žievelę išplakite iki vientisos purios masės.
2.
Sudėkite maskarponės sūrį ir išmaišykite, kol gausite vientisą masę.
3.
Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į kremą.
4.
Kitame inde sumaišykite stiprią juodą kavą, cukrų ir kreminį likerį. Atvėsinkite.
5.
Pasiruoškite didelį indą ar mažus indelius, kuriuose norėsite patiekti desertą.
6.
Po vieną imkite biskvitinius sausainius ir merkite juos į kavos ir likerio mišinį. Porą sekundžių palaikykite, ištraukite ir dėkite į indo ar indelio, kuriame patieksite desertą, dugną. Taip sausainiais išklokite visą dugną.
7.
Ant sausainių tolygiai paskleiskite dalį kremo.
8.
Ant kremo tolygiu sluoksniu paskleiskite per pusę perpjautas braškes.
9.
Taip susluoksniuokite visus turimus biskvitinius sausainius, kremą ir braškes. Viršutinis sluoksnis turėtų būti kremo.
10.
Palaikykite desertą šaldytuve keletą valandų ar per naktį.
11.
Prieš tiekdami, deserto viršų apibarstykite smulkintu šokoladu ar kakava.

Populiariausi receptai šią savaitę

Braškinis tiramisu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinių trynius, 1 stiklinę cukraus, vanilės ekstraktą ir smulkiai tarkuotą citrinos žievelę išplakite iki vientisos purios masės.

  2. Sudėkite maskarponės sūrį ir išmaišykite, kol gausite vientisą masę.

  3. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į kremą.

  4. Kitame inde sumaišykite stiprią juodą kavą, cukrų ir kreminį likerį. Atvėsinkite.

  5. Pasiruoškite didelį indą ar mažus indelius, kuriuose norėsite patiekti desertą.

  6. Po vieną imkite biskvitinius sausainius ir merkite juos į kavos ir likerio mišinį. Porą sekundžių palaikykite, ištraukite ir dėkite į indo ar indelio, kuriame patieksite desertą, dugną. Taip sausainiais išklokite visą dugną.

  7. Ant sausainių tolygiai paskleiskite dalį kremo.

  8. Ant kremo tolygiu sluoksniu paskleiskite per pusę perpjautas braškes.

  9. Taip susluoksniuokite visus turimus biskvitinius sausainius, kremą ir braškes. Viršutinis sluoksnis turėtų būti kremo.

  10. Palaikykite desertą šaldytuve keletą valandų ar per naktį.

  11. Prieš tiekdami, deserto viršų apibarstykite smulkintu šokoladu ar kakava.

Receptą atsiuntė Violeta
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų