Braškiniai keksiukai su braškių glaistu
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
360 gramų miltai
270 gramų dansukker ekologiško cukraus
200 gramų sviestas
200 mililitrų pienas
4 vienetai kiaušiniai
100 gramų braškės
2 arbatiniai šaukšteliai „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
1 arbatinis šaukštelis citrinos
1 žiupsnelis druska
Glajui:
300 gramų kreminio sūrio
300 gramų cukrus
200 gramų sviestas
0.5 vieneto citrinos
3 valgomieji šaukštai braškių uogienės
2 valgomieji šaukštai braškių miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
2.
Ištirpinkite sviestą.
3.
Kiaušinius, ekologišką bei vanilinį cukrų išplakite iki purumo. Supilkite tirpintą sviestą, pieną ir susmulkintą citrinos žievelę.
4.
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Per sietelį suberkite į mišinį.
5.
Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite braškes. Sudėkite į mišinį.
6.
Į keksiukų kepimo formą sudėkite popierinius indelius. Tolygiai išpilstykite mišinį.
7.
Keksiukus kepkite orkaitės viduryje maždaug 10 minučių, kol įgaus auksinę spalvą. (Patikrinkite mediniu iešmeliu. Įsmeikite ir ištraukite – iešmelis turi likti visiškai sausas.)
8.
Ruošiame glaistą: iki purumo išplakite sviestą, persijotus cukraus miltelius ir braškių miltelius. Įmaišykite sūrį ir citrinų sultis.
9.
Keksiukus padenkite glaistu.

Braškiniai keksiukai su braškių glaistu

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 16
Ingredientai: Glajui:
Gaminimo eiga:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.

  2. Ištirpinkite sviestą.

  3. Kiaušinius, ekologišką bei vanilinį cukrų išplakite iki purumo. Supilkite tirpintą sviestą, pieną ir susmulkintą citrinos žievelę.

  4. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Per sietelį suberkite į mišinį.

  5. Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite braškes. Sudėkite į mišinį.

  6. Į keksiukų kepimo formą sudėkite popierinius indelius. Tolygiai išpilstykite mišinį.

  7. Keksiukus kepkite orkaitės viduryje maždaug 10 minučių, kol įgaus auksinę spalvą. (Patikrinkite mediniu iešmeliu. Įsmeikite ir ištraukite – iešmelis turi likti visiškai sausas.)

  8. Ruošiame glaistą: iki purumo išplakite sviestą, persijotus cukraus miltelius ir braškių miltelius. Įmaišykite sūrį ir citrinų sultis.

  9. Keksiukus padenkite glaistu.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (2)


  • Kažkas kažkur kažkada 2016-10-20 15:14

    Dar nežinau gaminti bet ir Ingrida entuziastų atrodo skaniai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...