Iškepiau 14 blynų.
Jautienos faršą suprieskuoniuoti ir pakepinti ant keptuvės 10 min. Po to sudėti susmulkintus svogonus, išmaišyti ir pakepinti ant vidutinės augnies dar 5 min.
Blynams užmaišome tešlą iš jogurto, vandens, kiaušinių, miltų, aliejaus, kepimo miltelių ir prieskonių.
Kepti plonus blynus per visą keptuvės plotį.
Po to į kiekvieną blyną idėti įdaro šaukštelį-du ir susukti.
Susuktus blynus dar kartą pakepinti ant keptuvės, kad abi pusės gražiai apskrustų.
Blyneliai su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | jautienos faršas (arba kiaulienos faršas) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
200 mililitrų | jogurtas (liesas) |
200 mililitrų | vanduo (šiltas) |
3 vienetai | kiaušiniai |
230 gramų | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Pasninko blyneliai
- Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Blynų tortas mažiesiems
- Blynai su kepenų įdaru
- Alaus lietiniai
- Blyneliai su varške
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Lietiniai su obuolais
- Blyneliai su varške
- Blyneliai
- Lietiniai su įvairiais įdarais
- Alaus lietiniai
- Šokoladiniai lietiniai blynai
- Bananų blynai
- Šokoladiniai blynai
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Blyneliai su mėsa
- Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
Blyneliai su mėsa
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautienos faršas, arba kiaulienos faršas,
400 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Cukrus
- Druska
-
Jogurtas, liesas,
200 mililitrų -
Vanduo, šiltas,
200 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
230 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iškepiau 14 blynų.
Jautienos faršą suprieskuoniuoti ir pakepinti ant keptuvės 10 min. Po to sudėti susmulkintus svogonus, išmaišyti ir pakepinti ant vidutinės augnies dar 5 min.
Blynams užmaišome tešlą iš jogurto, vandens, kiaušinių, miltų, aliejaus, kepimo miltelių ir prieskonių.
Kepti plonus blynus per visą keptuvės plotį.
Po to į kiekvieną blyną idėti įdaro šaukštelį-du ir susukti.
Susuktus blynus dar kartą pakepinti ant keptuvės, kad abi pusės gražiai apskrustų.
Reklama:
Komentarai (3)
-
(anonimas)
2011-09-19 18:19
%-) nice work from england
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...