Blyneliai su įdaru
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | miltai | |
750 gramų | pienas | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
50 gramų | aliejaus | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | cukrus | |
Įdarui: | ||
šiek tiek | dešrelės | |
šiek tiek | sūris ("Džiugas", tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Visus produktus , įskaitant aliejų, supilti į indą ir suplakti iki vientisos masės.Tešla turi gautis liesos grietinės tirštumo konsistencijos. Jei atrodo kad per tiršta -galima įpilti truputį vandens.Į sausą įkaitintą keptuvę pilti po samtuką tešlos ir iškepti lietinius.Juos įdaryti dešrelėm,pabarstyti sūriu.Susuktus blynelius trumpai apkepti keptuvėje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietiniai su grybais
- Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
- Lietiniai su padažu
- Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
- Pasninko blyneliai
- Lietiniai su dešrele ir sūriu
- Varškės blyneliai
- Lietiniai su varške
- Alaus lietiniai
- Blynų tortas mažiesiems
- Lietiniai su žuvies įdaru
- Lietiniai su kumpiu
- Špinatinis blynų tortas su varške
- Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
- Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
- Lietiniai su maskarponės sūriu
- Lietiniai blynai su aguonomis
- Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
- Alaus lietiniai
- Lietiniai su obuolais
Blyneliai su įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
500 gramų -
Pienas,
750 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus,
50 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cukrus,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Dešrelės
- Sūris, "Džiugas", tarkuotas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus produktus , įskaitant aliejų, supilti į indą ir suplakti iki vientisos masės.Tešla turi gautis liesos grietinės tirštumo konsistencijos. Jei atrodo kad per tiršta -galima įpilti truputį vandens.Į sausą įkaitintą keptuvę pilti po samtuką tešlos ir iškepti lietinius.Juos įdaryti dešrelėm,pabarstyti sūriu.Susuktus blynelius trumpai apkepti keptuvėje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...