Blyneliai su baklažanais yra labai paprastas ir sveikas patiekalas.
Supjaustome baklažanus žiedeliais ir pabarstome druska. Taip paliekame pastovėti apie valandą, kad iš baklažanų pasišalintų vanduo. Vėliau nuo kiekvieno žiedelio peiliu nužeriame druską ir susikaupusį vandenį.
Užmaišome tešlą lietiniams: į dubenį įmušame kiaušinį, įberiame druskos, viską gerai išmaišome. Įpilame pieno ir po truputį maišydami beriame miltus. Miltų ir pieno kiekį galima reguliuoti pagal save. Tešla turi būti kaip paprastiems lietiniams. Imame baklažano žiedelį, gausiai įmerkiame į tešlą ir dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame kiek ilgiau negu lietinius, iš abiejų pusių. Patiekiame su grietine. Skanaus!

Blyneliai su baklažanais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 vienetas | baklažanai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Morkų maltiniai
-
Troškinys čenachinėse
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Daržovių kugelis
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Cukinijų blyneliai
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Karštos grilio salotos
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Šparagai su lašiniais
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Kopūstų maltiniai
-
Lazanija su moliūgais
-
Aštrus moliūgų troškinys
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Įdaryti griežčiai
-
Įdarytas moliūgas
-
Morkos su pievagrybiais
Blyneliai su baklažanais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Baklažanai,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Blyneliai su baklažanais yra labai paprastas ir sveikas patiekalas.
Supjaustome baklažanus žiedeliais ir pabarstome druska. Taip paliekame pastovėti apie valandą, kad iš baklažanų pasišalintų vanduo. Vėliau nuo kiekvieno žiedelio peiliu nužeriame druską ir susikaupusį vandenį.
Užmaišome tešlą lietiniams: į dubenį įmušame kiaušinį, įberiame druskos, viską gerai išmaišome. Įpilame pieno ir po truputį maišydami beriame miltus. Miltų ir pieno kiekį galima reguliuoti pagal save. Tešla turi būti kaip paprastiems lietiniams. Imame baklažano žiedelį, gausiai įmerkiame į tešlą ir dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame kiek ilgiau negu lietinius, iš abiejų pusių. Patiekiame su grietine. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...