Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)
Blyneliai „Greitai“
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | pienas |
80 gramų | batonas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | vištienos filė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
- Česnakiniai blyneliai
- Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
- Slyvų blyneliai su mėtų padažu
- Tarkuotų bulvių blynai
- Varškės blynai
- Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
- Blynai iš ajerų
- Kopūstų blynai su faršu
- Blyneliai
- Žemaičių blynai su grybais
- Blyneliai su varške ir bananais
- Alaus lietiniai
- Varškėtukai
- Blynai "Širdukės"
- Žuvies ir pupelių blynai
- Obuolių ir morkų blynai
- Purūs bananų ir kokosų blynai
- Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
- Vištienos blyneliai
Blyneliai „Greitai“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Pienas,
1 stiklinė -
Batonas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištienos filė,
250 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...