Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)

Blyneliai „Greitai“
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | pienas |
80 gramų | batonas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | vištienos filė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų blyneliai
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Amerikietiški blynai
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
-
Blyneliai su varške
-
Grikių miltų blyneliai
-
Tradiciniai bulviniai blynai
-
„Saulytė“
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Cukinijų blyneliai
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Blyneliai
-
Rudens blynai
-
Mieliniai sklindžiai
-
Blynai "Obuoliukas"
-
Japoniški blynai
-
Švediški bulviniai blynai
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
Blyneliai „Greitai“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Pienas,
1 stiklinė -
Batonas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištienos filė,
250 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...