Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 valgomasis šaukštas aliejaus
šiek tiek druska
Tešlai:
1 stiklinė kvietiniai miltai
1 stiklinė avižinių dribsnių
1 stiklinė obuoliai (stambiai sutarkuoti)
1 stiklinė pienas
1 valgomasis šaukštas medus
Padažui:
1 vienetas bananai
100 gramų sūrelis (vanilinis)
2 valgomieji šaukštai jogurtas (natūralus)
šiek tiek citrinos (sultys)
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Blynams dribsnius, miltus, pieną , aliejų, medų ir truputėlį druskos gerai išmaišykite. Sudėkite tarkuotus obuolius ir dar išmaišykite.
2.
Blynus kepkite įkaitintame aliejuje.
3.
Padažui nuluptą bananą, jogurtą, citrinos sultis ir sūrelį sutrinkite maišikliu. Blynus valgykite su šiuo padažu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Tešlai: Padažui: Kepimui:
Gaminimo eiga:
  1. Blynams dribsnius, miltus, pieną , aliejų, medų ir truputėlį druskos gerai išmaišykite. Sudėkite tarkuotus obuolius ir dar išmaišykite.

  2. Blynus kepkite įkaitintame aliejuje.

  3. Padažui nuluptą bananą, jogurtą, citrinos sultis ir sūrelį sutrinkite maišikliu. Blynus valgykite su šiuo padažu.

Receptą atsiuntė Janina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų