Į pieną suberkite cukrų, žiupsnelį druskos, kepimo miltelius ir miltus. Viską gerai išplakite. Smulkiais kubeliais supjaustykite obuolį ir įmaišykite į tešlą.
Tešlą palaikykite 15-20 minučių.
Kepkite blynus įkaitintoje keptuvėje. Apkepkite kiekvieną blyno pusę, kol gražiai pagels (kiekvieną pusę kepkite šiek tiek daugiau nei 1 minutę).
Blynai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
0.5 litro | pienas |
šiek tiek | cukrus |
1 vienetas | obuoliai |
šiek tiek | druska |
8 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Purūs blynai
- Blynai
- Česnakiniai blyneliai
- Kefyriniai sklinžiai
- Beliašas
- Plikyti blynai
- Čekiški langošai
- Alaus blynai su medumi ir šonine
- Kukurūzų miltų blynai
- Mieliniai blynai
- Purūs blynai
- Blynai „Širdelės“
- Mieliniai sklindžiai
- Purūs blyneliai su mėlynėmis
- Blynai su bananais
- Amerikietiški blynai
- Mieliniai blyneliai
- Mieliniai greitučiai
- Blynai be aliejaus
- Blynai "Obuoliukas"
Blynai su obuoliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
0.5 litro - Cukrus
-
Obuoliai,
1 vienetas - Druska
-
Kvietiniai miltai,
8 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į pieną suberkite cukrų, žiupsnelį druskos, kepimo miltelius ir miltus. Viską gerai išplakite. Smulkiais kubeliais supjaustykite obuolį ir įmaišykite į tešlą.
Tešlą palaikykite 15-20 minučių.
Kepkite blynus įkaitintoje keptuvėje. Apkepkite kiekvieną blyno pusę, kol gražiai pagels (kiekvieną pusę kepkite šiek tiek daugiau nei 1 minutę).
Reklama:
Komentarai (4)
-
Kakas
2013-02-09 11:57
:fuu: KAKA KAKA KAAAAKKKKKKAAAAA
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...