Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).
Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.
Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.

Blynai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
350 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
150 mililitrų | pienas |
2 vienetai | obuoliai |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Manų košės blynai
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Meilės blynai
-
Cukinijų ir vištienos blyneliai
-
Pusrytiniai blyneliai
-
Ryžių blynai
-
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Purūs bananų ir kokosų blynai
-
Blynai su tarkuotais obuoliais
-
Blynai su kukurūzais
-
Bananiniai blynai
-
Blynukai su kukurūzais
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
-
Blyneliai su baklažanais
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Miltiniai blynais su cukinija
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Blyneliai su razinomis
Blynai su obuoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
350 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
150 mililitrų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).
Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.
Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...