Iš pieno, miltų ir kiaušinių išmaišykite tešką. Pasūdykite, įdėkite cukraus.
Kopūstą smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite burokine trintuve - turėtų būtų pilna lėkštė sriubai.
Sumaišykite kopūstus su tešla ir aliejuje kepkite nedidelius blynelius.
Ypač skanūs blyneliai gaunasi iš ruginių miltų, bet tuomet reiktų tešlą ruošti su vandeniu, o ne pienu.

Blynai su kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės | pienas |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
0.5 vieneto | kopūstai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Kopūstų maltiniai
-
Įdaryti pomidorai
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Įdaryti porai
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Kvietinių miltų blynai
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Apkepas „La Graikija“
-
Daržovių troškinys
-
Įdarytos kaliaropės
Blynai su kopūstais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
1.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Kvapieji pipirai
-
Kopūstai,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš pieno, miltų ir kiaušinių išmaišykite tešką. Pasūdykite, įdėkite cukraus.
Kopūstą smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite burokine trintuve - turėtų būtų pilna lėkštė sriubai.
Sumaišykite kopūstus su tešla ir aliejuje kepkite nedidelius blynelius.
Ypač skanūs blyneliai gaunasi iš ruginių miltų, bet tuomet reiktų tešlą ruošti su vandeniu, o ne pienu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
z
2015-05-28 19:12
ir as nesupratau kam tas cukrus.
-
x
2015-04-22 20:03
kam to cukraus nesuprantu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...