Blynai su grybais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
240 gramų grybai (įvairūs, marinuoti)
45 gramai sviestas
1 skiltelė česnakas
25 mililitrai brendis
šiek tiek juodieji pipirai
2 arbatiniai šaukšteliai grietinėlės, 35%
120 gramų kvietiniai miltai
20 gramų grikiai (miltai)
0.5 arbatinio šaukštelio soda
2 vienetai kiaušiniai
250 mililitrų pienas
šiek tiek druska
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išplakti kiaušinius su druska ir pienu. Įmaišyti kvietinius ir grikių miltus bei nepilną šaukštelį sodos, nugesintos keliais lašais acto.
Keptuvėje įkaitinti kelis šaukštus aliejaus.
Pilti po 1 šaukštą tešlos į keptuvę. 1 didelis šaukštas tešlos bus 1 blynas.
Blynus apkepti iš abiejų pusių, kad įgautų gražią rusvą spalvą.

Ištirpinti sviestą. Į keptuvę sudėti grybus, susmulkintą česnaką, supilti brendį, prieskonius. Pamaišant kepinti iki 3-4 minučių.

Grybų padažą ir grietinėlę patiekti su blynais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Blynai su grybais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išplakti kiaušinius su druska ir pienu. Įmaišyti kvietinius ir grikių miltus bei nepilną šaukštelį sodos, nugesintos keliais lašais acto.
Keptuvėje įkaitinti kelis šaukštus aliejaus.
Pilti po 1 šaukštą tešlos į keptuvę. 1 didelis šaukštas tešlos bus 1 blynas.
Blynus apkepti iš abiejų pusių, kad įgautų gražią rusvą spalvą.

Ištirpinti sviestą. Į keptuvę sudėti grybus, susmulkintą česnaką, supilti brendį, prieskonius. Pamaišant kepinti iki 3-4 minučių.

Grybų padažą ir grietinėlę patiekti su blynais.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų