Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | mažoji cukinija |
200 gramų | krabų lazdelės |
2 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | fermentinio sūrio |
2 valgomieji šaukštai | sezamas |
2 skiltelės | česnakas |
6 valgomieji šaukštai | miltai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |
1 žiupsnelis | prieskoninės žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Cukiniją ir krabų lazdeles sutarkuoti, įmušti kiaušinius, smulkiai pjaustytus ar išspaustus česnakus, tarkuotą sūrį, berti prieskonius, viską gerai išmaišyti, berti miltus ir dar kartą gerai išmaišyti.
2.
Tešla išeina tiršta.
Kepti blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Skanaus!
Kepti blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ryžių ir pupelių blynai
- Cukinijų blyneliai
- Moliūgų sklindžiai
- Spelta blyneliai
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Blynai su obuoliais
- Brokolių blyneliai
- Virtinukai su sūriu
- Obuolių ir morkų blynai
- Cukinijų blyneliai pusryčiams
- Krevečių blyneliai
- Raugintų kopūstų blyneliai
- Grikių blynai
- Blyneliai su apelsininiu kremu
- Blynai su grūdėta varške
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
- Morkų blyneliai
- 4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Žirnių blynai
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mažoji cukinija ,
1 vienetas -
Krabų lazdelės,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Fermentinis sūris,
50 gramų -
Sezamas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Miltai,
6 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoninės žolelės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją ir krabų lazdeles sutarkuoti, įmušti kiaušinius, smulkiai pjaustytus ar išspaustus česnakus, tarkuotą sūrį, berti prieskonius, viską gerai išmaišyti, berti miltus ir dar kartą gerai išmaišyti.
Tešla išeina tiršta.
Kepti blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
Jolanta
2018-08-05 18:26
Isbandziau,labai skanu! Aciu uz recepta ;)
-
Genė
2018-08-05 11:33
O kaip panaudoti sezamo sėklas?
-
Asta
2018-07-26 20:24
Labai skanu!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...