Blynai "Obuoliukas"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 stiklinės | kefyras |
0.5 stiklinės | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | soda ( (gesinta)) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
10 valgomųjų šaukštų | miltai |
1 vienetas | obuoliai (didelis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Suplakti kiaušinius su cukrumi, vėliau įpilti kefyrą ir gesintą sodą, vėl gerai išplakti.
2.
Miltus persijoti kartu su kepimo milteliais. Per du kartus įberti juos į plakinį gerai išmaišant. Tik neplakti.
3.
Sutarkuoti nuluptą obuolį ir įmaišyti į tešlą.
4.
Kepti karštoje keptuvėje su trupučiu aliejaus po 1-2 min iš kiekvienos pusės.
5.
Patiekti su uogiene ar grietine.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blyneliai
- Mieliniai blynai
- Maroko blynai
- Blynai su bananais
- Japoniški blynai
- Mielinės tešlos blynai
- Blynai
- Purūs blynai
- Kefyriniai sklinžiai
- Blynai su obuoliais
- Purūs blyneliai su mėlynėmis
- Mieliniai sklindžiai
- Blynai be aliejaus
- Beliašas
- Čekiški langošai
- Purūs blynai
- Mieliniai užgavėnių blynai
- Jogurtiniai blynai
- Blynai „Širdelės“
- Amerikietiški blynai
Blynai "Obuoliukas"
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kefyras,
2 stiklinės -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Soda, (gesinta),
1 arbatinis šaukštelis -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Miltai,
10 valgomųjų šaukštų -
Obuoliai, didelis,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Suplakti kiaušinius su cukrumi, vėliau įpilti kefyrą ir gesintą sodą, vėl gerai išplakti.
Miltus persijoti kartu su kepimo milteliais. Per du kartus įberti juos į plakinį gerai išmaišant. Tik neplakti.
Sutarkuoti nuluptą obuolį ir įmaišyti į tešlą.
Kepti karštoje keptuvėje su trupučiu aliejaus po 1-2 min iš kiekvienos pusės.
Patiekti su uogiene ar grietine.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (4)
-
tajus
2015-11-10 16:03
nezinau neragavau
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...