Į dubenį įmušite kiaušinį, supilkite pieną, suberkite cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir miltus. Viską gerai išplakite.
Įkaitinkite keptuvę, nelipnia danga, ir kepkite blynus. Kiekvieną blyną apkepkite ir abiejų pusių. Kepkite šiek tiek daugiau nei minutę (kiekvieną pusę).
Blynai be aliejaus
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
120 gramų | kvietiniai miltai |
5 gramai | kepimo milteliai |
40 gramų | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | vanilinis cukrus |
100 mililitrų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Čekiški langošai
- Mieliniai blynai
- Grikių blynai
- Kefyriniai sklinžiai
- Maroko blynai
- Blynai „Širdelės“
- Kukurūzų miltų blynai
- Pusryčiai su meile
- Beliašas
- Blynai su bananais
- Blynai "Obuoliukas"
- Mieliniai blyneliai
- Mielinė širdelė
- Blynai su obuoliais
- Blynai
- Blynai be aliejaus
- Plikyti blynai
- Blynai
- Lietiniai su lašiša
- Blynai be kiaušinių
Blynai be aliejaus
Komentarai:
12
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
120 gramų -
Kepimo milteliai,
5 gramai -
Cukrus,
40 gramų -
Vanilinis cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pienas,
100 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį įmušite kiaušinį, supilkite pieną, suberkite cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir miltus. Viską gerai išplakite.
Įkaitinkite keptuvę, nelipnia danga, ir kepkite blynus. Kiekvieną blyną apkepkite ir abiejų pusių. Kepkite šiek tiek daugiau nei minutę (kiekvieną pusę).
Reklama:
Komentarai (12)
-
Daiva
2017-01-22 18:10
Labai skanu ačiū! :)
-
Meda
2016-07-25 19:26
As cia bandau juos iskepti ir pagalvojau ar tesla turi buti skista ar tirsta ar galite padeti
-
Tavo Tevas
2016-02-06 17:57
Skanau Teflono :) ;*
-
marina
2014-12-14 21:20
Skanus bet sausi :(
-
Sandra
2014-04-10 13:13
superinei blynai,visada tik juos kepu:)
-
wwwsave24lt
2012-07-02 18:27
super! man patiko!
-
Lukas
2012-07-02 16:45
Labai skanus blynai! :super:
-
Neringa
2012-03-29 16:20
Superinis receptas :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...