Biskvitinis obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 | obuoliai |
3 vienetai | kiaušiniai |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
100 mililitrų | aliejaus |
300 gramų | miltai |
200 gramų | cukrus |
1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Beriame miltus, kepimo miltelius ir pilame aliejų. Viską gerai išmaišome. Nulupame obuolius, supjaustome nedideliais gabalėliais . Obuolius sumaišome su cinamonu ir beriame į tešlą. Viską išmaišome, kepame 170°C temp. orkaitėje apie 40-45 minutes. Įškepusį pyragą apibarstom pudra arba puošiam šokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas „Sniegas“
- Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Gaivus bananų ir meduolių pyragas
- Velykinė pynė
- Obuolių pyragas
- Meduolis
- Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
- Astos obuolių pyragas
- Obuolių pyragas su grietinės kremu
- Pyragas su kondensuotu pienu
- Pyragas su riešutais
- Daniškas kalėdinis pyragas
- Citrininis pyragas
- Papajaus pyragėliai
- Varškės apkepas su bananais
- Gardus medaus pyragas
- Šokoladinis varškės pyragas
- Lengvas pyragas
- Graikiškas Kalėdų saldutis
Biskvitinis obuolių pyragas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Obuoliai,
5 -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
100 mililitrų -
Miltai,
300 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Beriame miltus, kepimo miltelius ir pilame aliejų. Viską gerai išmaišome. Nulupame obuolius, supjaustome nedideliais gabalėliais . Obuolius sumaišome su cinamonu ir beriame į tešlą. Viską išmaišome, kepame 170°C temp. orkaitėje apie 40-45 minutes. Įškepusį pyragą apibarstom pudra arba puošiam šokoladu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai