125 gramai | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
100 gramų | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | sviestas (tirpintas) |
50 mililitrų | grietinė |
50 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 vienetai | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
Kepti iki 180º C įkaitintoje orkaitėje 35 min. Iškepusį pyragą pabarstyti vaniliniu cukrumi ir ataušinti formoje.
P. S. pyragas lengvai paruošiamas, paprastas, bet labai skanus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio desertas
- Kriaušių pyragas
- Moliūgo ir obuolių pyragas
- Bulvių pyragėliai su mėsa
- Pyragas "Pirmoji šalna"
- Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
- Kaimiškas pyragas
- Aguonų keksas
- Varškės pyragas su obuoliais
- Varškės pyragas su jogurtu
- Pavasariškai žalias pyragas
- Trupiniuotis
- Mielinės bandelės
- Obuolių pyragas su riešutais
- Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
- Niujorko pyragas
- Tortas "kriaušė"
- Bulvių pyragas su vištiena ir sūriu
- Pyragas "Trupinukas"
- Citrininis varškės pyragas
Biskvitinis obuolių pyragas
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
125 gramai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
50 gramų -
Grietinė,
50 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
50 mililitrų -
Obuoliai,
3 vienetai -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Įmaišyti cukrų, kiaušinius, sviestą, grietinę ir grietinėlę. Maišyti, kol masė taps vientisa. Obuolius nulupti ir supjaustyti plonomis riekelėmis. Kekso ar kvadratinę 20 x 20 cm kepimo formą patepti riebalais, supilti tešlą. Ant viršaus paskleisti obuolius, juos šiek tiek įspausti į tešlą.
Kepti iki 180º C įkaitintoje orkaitėje 35 min. Iškepusį pyragą pabarstyti vaniliniu cukrumi ir ataušinti formoje.
P. S. pyragas lengvai paruošiamas, paprastas, bet labai skanus.
Komentarai (17)
-
jo
2014-09-27 21:08
kepantiems ne pirmą kartą biskvitinę tešlą vikas aišku,o pirmą kartą pagal tokį aprašymą ,tikrai nesigaus.
-
karolina
2011-10-27 18:51
mmmmmmm labai skanu, noriu dar :super:
-
Ausra
2011-09-24 17:56
Tikrai neblogas pyragas. Aciu...
-
katerina(gabraxa1)
2010-08-24 19:05
Pyragas tai buvo suuuuuuuuper skanus. Dar užpurškėm plaktos grietinėlės,tai išvis pasaka. Ačiū,Rūta,už tokį skanų pyragą. :-D :super2: :super: :bravo: :-* :taip: :soku2: :ok:
-
katerina(gabraxa1)
2010-08-24 17:08
mmmmmmmmmm... Jau laukiu nesulaukiu kada iškeps %-) %-) %-) %-) Tai turėtu būti siurprizas tėčiui. Manau, jam patiks laaaaabai. :pabuciuotas:
-
daiva
2010-07-17 00:00
labai skanus!!!ir paprastas kepimas saunus receptas :super: :super: :super:
-
kristina
2010-06-14 10:15
SKANU. Bet buna ir skaniau.. :super: :-) ;-)
-
juniore
2010-05-09 19:55
as -> neturi prie ko kabinetis...
"Iškepusį pyragą pabarstyti vaniliniu cukrumi"
ir is kur istraukei kazkoki vandeni? kodel ji turetu maisyti su miltais?
Ismok skaityt.
-
as
2010-04-15 19:10
idomu kad miltus nemaiso su vandeniu ir i vientisa mase nepila..keistai raso...ir kur dingo vanilinis cukrus recepte?
-
Ruta
2010-04-09 18:50
Saunu, kad sekasi kepti pyraga :)