Sviestą triname su cukraus pudra ir triniais.
Baltymus plakame su kita pudros puse ir trupučiu druskos.
Labai atsargiai sujungiame abu mišinius ir atsargiai permaišome. Tada beriam miltų ir išmaišom.
Tešlą išpilame į formą, ant viršaus suberiame vyšnias (kai nėra šviežių, imu iš uogienės) ir šauname į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę. Kepame 30 min.
Puoškite kaip tik norite.
Biskvitas su vyšniomis
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
500 gramų | vyšnios |
170 gramų | sviestas |
3 vienetai | kiaušiniai |
170 gramų | cukraus pudra |
170 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio desertas
- Kriaušių pyragas
- Moliūgo ir obuolių pyragas
- Bulvių pyragėliai su mėsa
- Pyragas "Pirmoji šalna"
- Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
- Kaimiškas pyragas
- Aguonų keksas
- Varškės pyragas su obuoliais
- Varškės pyragas su jogurtu
- Pavasariškai žalias pyragas
- Trupiniuotis
- Mielinės bandelės
- Obuolių pyragas su riešutais
- Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
- Niujorko pyragas
- Tortas "kriaušė"
- Bulvių pyragas su vištiena ir sūriu
- Pyragas "Trupinukas"
- Citrininis varškės pyragas
Biskvitas su vyšniomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Vyšnios,
500 gramų -
Sviestas,
170 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukraus pudra,
170 gramų -
Miltai,
170 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą triname su cukraus pudra ir triniais.
Baltymus plakame su kita pudros puse ir trupučiu druskos.
Labai atsargiai sujungiame abu mišinius ir atsargiai permaišome. Tada beriam miltų ir išmaišom.
Tešlą išpilame į formą, ant viršaus suberiame vyšnias (kai nėra šviežių, imu iš uogienės) ir šauname į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę. Kepame 30 min.
Puoškite kaip tik norite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...