Truputį pieno pašildykite, suberkite sausas mieles ir leiskite joms suputoti. Kiaušinio baltymus atskirkite nuo trynių ir atidėkite. Užmaišykite tešlą: suplakite pieną, trynius, sviestą, vanilinį cukrų, cukrų, suputojusias mieles ir miltus. Leiskite jai pakilti. Iki standumo išplakite kiaušinio baltymus ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Kepkite vaflius specialioje vaflinėje, vidutinėje kaitroje, kol gražiai apskrus,o vidus bus iškepęs.
Skanaus.

Belgiški mieliniai vafliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 mililitrų | pienas |
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas (tirpintas) |
100 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
3 arbatiniai šaukšteliai | mielės (sausos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Vafliai
-
Šokoladinės tūtelės
-
Vaflis
-
Vafliai "Linkėjimai iš vaikystės"
-
Jogurtiniai vafliai
-
Vafliai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Čirviniai vafliai
-
Trapūs vafliai
-
Vafliukai
-
Ledai vafliuose
-
Belgiški mieliniai vafliai
-
Vafliai su bananais
-
Minkšti vafliai
-
Amerikietiški vafliai
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Vafliukai su kremu
-
Vafliai su chalva
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
Belgiški mieliniai vafliai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pienas,
600 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Sviestas, tirpintas,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės, sausos,
3 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Truputį pieno pašildykite, suberkite sausas mieles ir leiskite joms suputoti. Kiaušinio baltymus atskirkite nuo trynių ir atidėkite. Užmaišykite tešlą: suplakite pieną, trynius, sviestą, vanilinį cukrų, cukrų, suputojusias mieles ir miltus. Leiskite jai pakilti. Iki standumo išplakite kiaušinio baltymus ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Kepkite vaflius specialioje vaflinėje, vidutinėje kaitroje, kol gražiai apskrus,o vidus bus iškepęs.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
ee
2017-01-22 12:27
labai geras vaflia
-
ee
2014-10-01 16:46
kiausiniai sudetyje neirasyti o gaminime irasyti.tai wtfk?
-
kam norss
2014-10-01 16:41
Ar kam nors gavos? koks skonis? Ar vanil.cukrus butinas?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...