Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
500 mililitrų | alaus (tamsus) |
1 kilogramas | jautiena (kubeliais) |
500 mililitrų | sultinys (jautienos) |
200 gramų | kiaulienos lašiniai (kubeliais) |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Puode užkaičiam aliejų ir sudedam jautieną, padruskinam ir papipirinam. Kepam, kol mėsa jau nebus raudona. Mėsa su savom sultim išimam ir į tą patį puodą pakepinam lašinukus. Kai paskrus, išimam ir uždedam ant jautienos. Ir vėl į tą patį puodą dedam svogūnus ir cukrų ir pakepinam apie 15 min ant labai žemos ugnies. Tada įdedam jautienos sultinio kubelį, išmirkytą 500ml karsto vandens. Kai padažas sutirštės, dedam jautieną ir lašinukus atgal į puodą ir užpilam viską alumi. Leidžiam užvirti ir dedam puodą į orkaitę maždaug 2 val and 160-180 C temperatūros. Patiekiam su bulvių koše arba bulve, kepta su lupyna. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstų troškinys su faršu
- Indiška vištiena visai šeimai
- Uzbekiškas plovas
- Maltiniai su grybų padažu
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Triušienos troškinys su ryžiais
- Virta veršienos krūtininė
- Troškinukas su krevetėmis
- Vištiena su ananasais
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Aluje troškinta višta
- Veršiena su vyno padažu
- Šparaginių pupelių troškinys su dešra
- Šveicariška veršiena
- Triušienos troškinys
- Troškinys
- Šutinta šerniena
- Virta šerno galva
- Kepta kiaulės širdis su svogūnais
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Alus, tamsus,
500 mililitrų -
Jautiena, kubeliais,
1 kilogramas -
Sultinys, jautienos,
500 mililitrų -
Kiaulienos lašiniai, kubeliais,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Čiobreliai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puode užkaičiam aliejų ir sudedam jautieną, padruskinam ir papipirinam. Kepam, kol mėsa jau nebus raudona. Mėsa su savom sultim išimam ir į tą patį puodą pakepinam lašinukus. Kai paskrus, išimam ir uždedam ant jautienos. Ir vėl į tą patį puodą dedam svogūnus ir cukrų ir pakepinam apie 15 min ant labai žemos ugnies. Tada įdedam jautienos sultinio kubelį, išmirkytą 500ml karsto vandens. Kai padažas sutirštės, dedam jautieną ir lašinukus atgal į puodą ir užpilam viską alumi. Leidžiam užvirti ir dedam puodą į orkaitę maždaug 2 val and 160-180 C temperatūros. Patiekiam su bulvių koše arba bulve, kepta su lupyna. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
gina
2015-02-16 20:43
Mmm...atrodo skaniai...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...