Batono-obuolių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | obuoliai |
0.5 vieneto | batonas |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
100 gramų | cukrus |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
šiek tiek | saulėgrąžos |
šiek tiek | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | aliejaus (patepimui) |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Batono riekeles perpjauti pusiau ir sudėti į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą. Obuolius perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Batoną ir obuolį sluoksniuojame į kepimo formą. Kiaušinius išplakti su pienu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi bei citrinos žievele. Plakiniu apliekite batono ir obuolio riekeles. Apibarstyti cinamonu, saulėgrąžomis arba kapotais riešutais ir kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skumbrės apkepas su svogūnais
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Grybų apkepas
- Žuvies užkepėlė
- Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
- Vištienos pyragas su grybais
- Pica su saliamiu
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Perlinių kruopų apkepas
- Veršio inkstų apkepas
- Omletas su prieskoniniais žalumynais
- Ryžių apkepas
- Lietinių tortas
- Įdaryti pievagrybiai
- Džiovintų vaisių plokštainis
- Pica su vištiena
- Varškės ir bananų apkepas
- Grikių apkepas
- Ryžių košė su vaisiais
- Morkos su pievagrybiais
Batono-obuolių apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
1 vienetas -
Batonas,
0.5 vieneto -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
100 mililitrų -
Cukrus,
100 gramų - Cinamonas
- Vanilinis cukrus
- Saulėgrąžos
- Džiūvėsėliai, malti
- Aliejus, patepimui
- Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batono riekeles perpjauti pusiau ir sudėti į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą. Obuolius perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Batoną ir obuolį sluoksniuojame į kepimo formą. Kiaušinius išplakti su pienu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi bei citrinos žievele. Plakiniu apliekite batono ir obuolio riekeles. Apibarstyti cinamonu, saulėgrąžomis arba kapotais riešutais ir kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...