Barščiai su džiovintais grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai | sultinys (mėsos) |
2 vienetai | bulvių |
2 vienetai | burokėliai |
1 vienetas | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus (arba sviestas) |
1 sauja | grybai (džiovinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Burokėlius nulupame, nuplauname ir supjaustome šiaudeliais. Morką nuvalome, supjaustome šiaudeliais, česnako skilteles susmulkiname.
2.
Visas daržoves apkepiname aliejuje arba svieste.
3.
Džiovintus grybus keletą minučių paverdame, nukošiame ir supjaustome gabaliukais. Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
4.
Į sultinį sudedame pakepintas daržoves ir paverdame 10-15 min., po to sudedame džiovintus grybus, bulves, įberiame druskos, pipirų ir verdame, kol bulvės išverda. Baigus virti suberiame susmulkintus krapus, svogūnų laiškus. Jei mėgstate, barščiai su džiovintais grybais gali būti užbalinti grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštri meksikietiška sriuba
- Pupelių sriuba
- Grybų sriuba su duona
- Juka
- Daržovių sriuba su raugintais agurkais
- Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
- Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
- Pieniška sriuba su kruopomis
- Hamburgiška ungurio sriuba
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Miško grybų ir burokėlių sriuba
- Tiršta pievagrybių sriuba
- Maljorkietiška kopūstų sriuba
- Šviežių daržovių sriuba su vištiena
- Vengriška žuvienė
- Pieniška sriuba su makaronais
- Moliūgų sriuba
- Vegetariška avinžirnių sriuba
- Makaronų sriuba su daržovėmis
- Prancūziška žirnienė
Barščiai su džiovintais grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sultinys, mėsos,
2 litrai -
Bulvės,
2 vienetai -
Burokėliai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Aliejus, arba sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grybai, džiovinti,
1 sauja - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame, nuplauname ir supjaustome šiaudeliais. Morką nuvalome, supjaustome šiaudeliais, česnako skilteles susmulkiname.
Visas daržoves apkepiname aliejuje arba svieste.
Džiovintus grybus keletą minučių paverdame, nukošiame ir supjaustome gabaliukais. Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
Į sultinį sudedame pakepintas daržoves ir paverdame 10-15 min., po to sudedame džiovintus grybus, bulves, įberiame druskos, pipirų ir verdame, kol bulvės išverda. Baigus virti suberiame susmulkintus krapus, svogūnų laiškus. Jei mėgstate, barščiai su džiovintais grybais gali būti užbalinti grietine.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...