
Barščiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | burokėliai |
0.5 vieneto | kopūstai |
5 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
0.5 stiklinės | pomidorų padažas |
0.5 stiklinės | grietinė |
3 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | kiaulienos lašiniai (supjaustyti) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Supjaustyti kopūstai ir bulvės 20 min. paverdami mėsos sultinyje. Burokėliai supjaustomi ir patroškinami taukuose su pomidorų padažu bei actu. Svogūnas, morka, petražolė supjaustomi ir paspirginami su lašiniukais. Visos šios daržovės sudedamos į verdantį sultinį. Čia sudedami ir pakepinti, atskiesti sultiniu, miltai. Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, česnako, krapų, įpilama grietinės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agurkinė sriuba
-
Kazlėkų sriuba su jautiena
-
Vitaminų sriuba
-
Krevečių sriuba
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Pievagrybių sriuba
-
Miško grybų sriuba su triušiena (ar zuikiena)
-
Burokėlių sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
-
Firminė Žavintos žuvienė
-
Brokolių trinta sriuba
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Vištiena su sultiniu
-
Grybų sriuba su duona
-
Voveraičių sriuba
Barščiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Burokėliai,
1 vienetas -
Kopūstai,
0.5 vieneto -
Bulvės,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
3 skiltelės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaulienos lašiniai, supjaustyti,
1 valgomasis šaukštas -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cukrus
- Aitrioji paprika
- Juodieji pipirai
- Actas
- Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustyti kopūstai ir bulvės 20 min. paverdami mėsos sultinyje. Burokėliai supjaustomi ir patroškinami taukuose su pomidorų padažu bei actu. Svogūnas, morka, petražolė supjaustomi ir paspirginami su lašiniukais. Visos šios daržovės sudedamos į verdantį sultinį. Čia sudedami ir pakepinti, atskiesti sultiniu, miltai. Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, česnako, krapų, įpilama grietinės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...