Barščiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | burokėliai |
0.5 vieneto | kopūstai |
5 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
0.5 stiklinės | pomidorų padažas |
0.5 stiklinės | grietinė |
3 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | kiaulienos lašiniai (supjaustyti) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Supjaustyti kopūstai ir bulvės 20 min. paverdami mėsos sultinyje. Burokėliai supjaustomi ir patroškinami taukuose su pomidorų padažu bei actu. Svogūnas, morka, petražolė supjaustomi ir paspirginami su lašiniukais. Visos šios daržovės sudedamos į verdantį sultinį. Čia sudedami ir pakepinti, atskiesti sultiniu, miltai. Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, česnako, krapų, įpilama grietinės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Linos sriuba
- Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Olandiška salierų sriuba
- Daržovių sriuba su šonine
- Tiršta daržovių sriuba
- Daržovių sriuba su pupelėmis
- Raugintų kopūstų sultinys
- Paprasta kopūstų sriuba
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Dilgėlių sriuba
- Aštri pomidorų sriuba
- Koldūnų sriuba
- Rūgštynių sriuba su kalmarais
- Maljorkietiška kopūstų sriuba
- Pupų sriuba
- Voveraičių sriuba
- Žuvienė iš konservų
- Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
Barščiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Burokėliai,
1 vienetas -
Kopūstai,
0.5 vieneto -
Bulvės,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
3 skiltelės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaulienos lašiniai, supjaustyti,
1 valgomasis šaukštas -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cukrus
- Aitrioji paprika
- Juodieji pipirai
- Actas
- Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustyti kopūstai ir bulvės 20 min. paverdami mėsos sultinyje. Burokėliai supjaustomi ir patroškinami taukuose su pomidorų padažu bei actu. Svogūnas, morka, petražolė supjaustomi ir paspirginami su lašiniukais. Visos šios daržovės sudedamos į verdantį sultinį. Čia sudedami ir pakepinti, atskiesti sultiniu, miltai. Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, česnako, krapų, įpilama grietinės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...