Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite, labai gerai nusausinkite. Supjaustykite juos plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako. Sudėkite pakepintus baravykus.
Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
Supjaustykite porus plonais žiedeliais. Šiek tiek pakepinkite labai karštai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną ir dar minutę pakepinkite. Užpilkite ant baravykų. Apšlakstykite aliejumi su česnakais.
Baravykų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
8 vienetai | baravykai (vidutinio dydžio) |
6 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
1 | česnakas (skiltelė) |
100 gramų | poras |
50 gramų | vynas (baltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kalmarų salotos su grybais
- Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
- Cezario salotos
- Salotos su avokadu
- Bulvių mišrainė Kūčioms
- Keptos salotos su vištiena
- Mišrainė su rūkyta vištiena
- Krabų mėsos ir grybų salotos
- Duonos užkandėlė
- Mišrainė su žiediniu kopūstu
- Salotos „Drakoniukas 2012“
- Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
- Salotos su krekeriais
- Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
- Karštos salotos su kumpiu
- Salotos su liežuviu
- Silkės salotos
- Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
- Salotos su feta sūriu
- Kumpio su sūriu salotos
Baravykų salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, vidutinio dydžio,
8 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Česnakas, skiltelė,
1 -
Poras,
100 gramų -
Vynas, baltas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite, labai gerai nusausinkite. Supjaustykite juos plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako. Sudėkite pakepintus baravykus.
Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
Supjaustykite porus plonais žiedeliais. Šiek tiek pakepinkite labai karštai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną ir dar minutę pakepinkite. Užpilkite ant baravykų. Apšlakstykite aliejumi su česnakais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...