Baravykų salotos
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
8 vienetai baravykai (vidutinio dydžio)
6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai (juodieji)
1 česnakas (skiltelė)
100 gramų poras
50 gramų vynas (baltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite, labai gerai nusausinkite. Supjaustykite juos plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.

Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako. Sudėkite pakepintus baravykus.

Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.

Supjaustykite porus plonais žiedeliais. Šiek tiek pakepinkite labai karštai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną ir dar minutę pakepinkite. Užpilkite ant baravykų. Apšlakstykite aliejumi su česnakais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Baravykų salotos

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite, labai gerai nusausinkite. Supjaustykite juos plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.

Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako. Sudėkite pakepintus baravykus.

Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.

Supjaustykite porus plonais žiedeliais. Šiek tiek pakepinkite labai karštai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną ir dar minutę pakepinkite. Užpilkite ant baravykų. Apšlakstykite aliejumi su česnakais.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų