Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | šaldyti baravykai |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | salierai (stiebas) |
50 gramų | sviestas |
4 žiupsneliai | prieskoninės žolelės |
3 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.
2.
Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sojos troškinys su pievagrybiais
- Virtas sterkas
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Lynas, troškintas su kopūstais
- Troškinti brokoliai
- Kuskuso troškinys
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
- Indiško Aloo Methi gaminimas
- Amerikietiškas sūrio troškinys
- Švieži troškinti kopūstai
- Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
- Bulvių guliašas
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Rudmėsės svogūnų padaže
- Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
- Troškinys su soja (mėsa)
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Asturiškai pagaminta žuvis
- Troškinys su ankštiniais pipirais
- Troškintos bulvės
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šaldyti baravykai,
400 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Salierai, stiebas,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Prieskoninės žolelės,
4 žiupsneliai -
Druska,
3 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.
Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...