Baravykai kepti savo sultyse
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų baravykai (švieži)
1 vienetas svogūnai
2 valgomieji šaukštai sviestas
2 valgomieji šaukštai grietinėlės, 35%
0.5 arbatinio šaukštelio juodieji pipirai (malti)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vidutinio dydžio baravykai gerai nuplaunami. Kepurelės ir koteliai supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruoja. Tada dedama sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar pakepinama 10 min. Po to beriama druskos, pipirų, pilama grietinė ir vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima įpilti vandens.
Patiekiama su virtomis bulvėmis.

Baravykai kepti savo sultyse

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vidutinio dydžio baravykai gerai nuplaunami. Kepurelės ir koteliai supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruoja. Tada dedama sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar pakepinama 10 min. Po to beriama druskos, pipirų, pilama grietinė ir vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima įpilti vandens.
Patiekiama su virtomis bulvėmis.

Gairės: Keptuvėje
Reklama:

Komentarai (5)


  • rimantasxxl 2011-01-23 10:34

    vejai,jei nori tikro baravyko skonio-neplautus,smulkintus baravykus pakepinti svieste su prieskoniais+truputi cukraus -isryskina skoni. :bloga:


  • albina 2009-09-11 12:29

    Skaičiau, kad baravykų plauti nereikia, užtenka gerai nuvalyti. Kepami daugiau kaip 30 min baravykai kietėja. Šiaip tai labai skanu niam ,niam.


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...