Tešlos lakštus ištraukiau iš pakuotės, kad atitirptų (pirktinė paprastai užšaldyta). Tuo tarpu pasigaminame įdarą. Vištieną išverdame. Susmulkiname trintuve. Svogūną ir ir trintuve smulkintus pievagrybius trumpai apkepiname nedideliame kiekyje aliejaus. Sumaišome su išvirta vištiena. Pagal skonį įsidedame druskos, pipirų, prieskonių.
Iš tešlos lakštų puodeliu ar stikline išspaudžiame rutulius ir į jų vidurį dedame paruošto vištienos ir pievagrybių įdaro, formuojame bandeles ir sudėliojame jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Aptepame kiaušinio plakiniu. Paruoštas bandeles reikia palikt 45 min., kad truputį iškiltų.

Bandelės su vištiena ir pievagrybiais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | prieskoniai |
500 gramų | vištienos filė |
2 vienetai | pievagrybiai |
500 gramų | sluoksniuotos tešlos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Praėjus tam laiko tarpui, bandeles pašauname orkaitėn ir kepame 15 min. 200°C temperatūroje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pusryčių bandelės
-
Naminė balta duona
-
Bandelės su varške
-
Bandelės su cinamonu
-
Pyragaičiai su įdaru
-
Bandelės su grybų įdaru
-
Bandelės "Rožytės"
-
Bandelės iš batono
-
Sūrio pyragėliai
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Apvaliosios bandelės
-
Cinamoninės sraigutės
-
Aguoninis pyragas
-
Bandelės su kopūstais
-
Bandelės su varške
-
Aguonų vyniotinukai
-
Naminė bulka su sezamais
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Minkštos bandelės su dešrelėmis
-
Mielinės spurgos su obuoliais
Bandelės su vištiena ir pievagrybiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Pievagrybiai,
2 vienetai -
Sluoksniuota tešla,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlos lakštus ištraukiau iš pakuotės, kad atitirptų (pirktinė paprastai užšaldyta). Tuo tarpu pasigaminame įdarą. Vištieną išverdame. Susmulkiname trintuve. Svogūną ir ir trintuve smulkintus pievagrybius trumpai apkepiname nedideliame kiekyje aliejaus. Sumaišome su išvirta vištiena. Pagal skonį įsidedame druskos, pipirų, prieskonių.
Iš tešlos lakštų puodeliu ar stikline išspaudžiame rutulius ir į jų vidurį dedame paruošto vištienos ir pievagrybių įdaro, formuojame bandeles ir sudėliojame jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Aptepame kiaušinio plakiniu. Paruoštas bandeles reikia palikt 45 min., kad truputį iškiltų.Praėjus tam laiko tarpui, bandeles pašauname orkaitėn ir kepame 15 min. 200°C temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...