Bandelės su obuoliais pabarstyta cinamonu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | mielės |
1 stiklinė | pienas |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | obuoliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mieles sumaišyti su cukrumi ir druska, užpilti pašildytu pienu, įberti pusę stiklinės miltų, išminkyti tešlą ir uždengus audeklu, palikti tešlą bent 30 minučių kilti. Obuolį nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais, pabarstyti cinamonu. Tešlai pakilus, paminkyti ir jeigu reikia, dar įdėti mitų. Svarbu, kad tešla būtų nekieta. Pasivilgius rankas vandeniu, plėšti po nedidelį gabaliuką tešlos ir tarp rankų pasidaryti paplotėlius, į kurių vidų dėti obuolių skiltelę ir gražiai užapvalinti kampus. Dėti bandeles į kepimo indą (aš naudoju keksiukų formeles, tuomet kyla labiau į viršų, o ne į šonus). Bandeles pabarstyti cinamonu, patepti kiaušinio plakiniu. Kepti apie 25 minutes 180 0C orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skandinaviškos bandelės
- Bandelės su cinamonu
- Močiutės kaimiškos dešrelės
- Pyragas su razinomis
- Pusryčių bandelės
- Bandelės su cinamonu
- Bandelės "Rožytės"
- Tobulas mėsainis
- Bandelės hamburgeriams
- Bandelės
- Įdarytos bandelės
- Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
- Pyragėliai su mėsa
- Bandelės su daržovių įdaru
- Bandelės su kopūstais
- Pikantiški pyragėliai
- Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
- Bandelės su aguonomis
- Naminė balta duona
- Migdolinės bandelės
Bandelės su obuoliais pabarstyta cinamonu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mielės,
1 vienetas -
Pienas,
1 stiklinė - Druska
-
Obuoliai,
1 vienetas -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sumaišyti su cukrumi ir druska, užpilti pašildytu pienu, įberti pusę stiklinės miltų, išminkyti tešlą ir uždengus audeklu, palikti tešlą bent 30 minučių kilti. Obuolį nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais, pabarstyti cinamonu. Tešlai pakilus, paminkyti ir jeigu reikia, dar įdėti mitų. Svarbu, kad tešla būtų nekieta. Pasivilgius rankas vandeniu, plėšti po nedidelį gabaliuką tešlos ir tarp rankų pasidaryti paplotėlius, į kurių vidų dėti obuolių skiltelę ir gražiai užapvalinti kampus. Dėti bandeles į kepimo indą (aš naudoju keksiukų formeles, tuomet kyla labiau į viršų, o ne į šonus). Bandeles pabarstyti cinamonu, patepti kiaušinio plakiniu. Kepti apie 25 minutes 180 0C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...