Į dubenį persijoti miltus, įdėti mielių, druskos, aliejaus ir vandens ir minkyti, kol tešla gausis minkšta ir elastinga. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir padėkite šiltai 45-60 minučių.
Tešlą iškočiokite stačiakampio formos, dėkite sūrį, lašinukus bei petrašoles, tačiau viena kraštą palikite šiek tiek neuždėtą įdaru. Susukite į ritinį, taip kad kraštas be įdaro būtų išorėje ir užlipdytų ritinį. Susuktą ritinį supjaustykite gabaliukais ir juos dėkite į skardą, ištiestą kepimo popieriumi. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 30 minučių pastovėti.
Orkaitę įkaitinkite iki 200C. Kepkite bandeles 15-20 minučių, kol paruduos.
Bandelės su lašinukų įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kvietiniai miltai |
5 gramai | mielės (sausos) |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
125 mililitrai | vanduo (šiltas) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
100 gramų | sūris |
šiek tiek | petražolės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvinės bandelės
- Bandelės su obuoliais ir kriaušėmis
- Nuostabiosios varškės spurgaites
- Pikantiški pyragėliai
- Dešrelės tešloje
- Mielinė bulka su razinomis
- Arbatinės bandelės
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Bandelės su kviečiais
- Pyragaičiai su įdaru
- Keksiukai su mėlynėmis
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Bandelės hamburgeriams
- Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
- Bandelės su obuoliais pabarstyta cinamonu
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Bandelės su spanguolėmis
- Pyragėliai su mėsa
- Lazdelės su sūriu
- Padangėlės
Bandelės su lašinukų įdaru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Mielės, sausos,
5 gramai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo, šiltas,
125 mililitrai -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Sūris,
100 gramų - Petražolės, šviežios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį persijoti miltus, įdėti mielių, druskos, aliejaus ir vandens ir minkyti, kol tešla gausis minkšta ir elastinga. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir padėkite šiltai 45-60 minučių.
Tešlą iškočiokite stačiakampio formos, dėkite sūrį, lašinukus bei petrašoles, tačiau viena kraštą palikite šiek tiek neuždėtą įdaru. Susukite į ritinį, taip kad kraštas be įdaro būtų išorėje ir užlipdytų ritinį. Susuktą ritinį supjaustykite gabaliukais ir juos dėkite į skardą, ištiestą kepimo popieriumi. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 30 minučių pastovėti.
Orkaitę įkaitinkite iki 200C. Kepkite bandeles 15-20 minučių, kol paruduos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...