
Bandelės su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | svogūnai |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | bazilikas |
50 gramų | grietinėlės, 35% |
500 gramų | grybai |
šiek tiek | tešla (Trapi) |
20 gramų | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Tešlą atšildyti. Lašinukus, svogūnus, grybus smulkiai supjaustyti. Pirma, iškepti lašinukus, tada dėti svogūnas, galiausiai grybus. Supilti grietinėlę, prieskonius, pabarsyti džiūvėsėliais ir išmaišyti. tešlą supjaustyti kvadračiukasi, į vidurį dėti įdaro, užlenkti kraštus, kepti 200 C orkaitėje apie 20 min. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kokosiniai keksiukai su baltuoju šokoladu!
-
Pyragėliai su saliamiu
-
Sūrio keksiukai
-
Keksai su morkomis
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Obuolių pyragėliai
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Tartaletės su vaisiais
-
Morkų keksiukai
-
Aguonų vyniotinukai
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Citrinų pudingas
-
Pyragėlis su uogomis
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Rudeniniai grybukai
-
Pyragėliai einant į svečius
-
Lazdelės su sūriu
-
Morenginiai pyragėliai su kremu
Bandelės su grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Bazilikas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Grietinėlė, 35%,
50 gramų -
Grybai,
500 gramų - Tešla, Trapi
-
Džiūvėsėliai,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą atšildyti. Lašinukus, svogūnus, grybus smulkiai supjaustyti. Pirma, iškepti lašinukus, tada dėti svogūnas, galiausiai grybus. Supilti grietinėlę, prieskonius, pabarsyti džiūvėsėliais ir išmaišyti. tešlą supjaustyti kvadračiukasi, į vidurį dėti įdaro, užlenkti kraštus, kepti 200 C orkaitėje apie 20 min. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...