
7 gramai | mielės (sausos) |
220 mililitrų | pienas |
100 gramų | cukrus |
100 gramų | margarinas |
500 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cinamonas |
1 vienetas | kiaušiniai |
Tešlai iškilus, ją iškočiojame. Lengvai patepame plaktu kiaušiniu (sudrėkiname, o ne paliekame kiaušinio ant tešlos), gausiai pabarstome cinamonu bei cukrumi, suvyniojame ir supjaustome tešlą gabalėliais. Galite tepti kiaušiniu, galite ne, bet būtinai pabarstykite cukrumi. Kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15 min. Kepimo laikas priklauso nuo bandelių supjautymo storio.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Kriaušių desertai
-
Skanūs zuikučiai
-
Bandelės su varške
-
Miltinės spurgos
-
Žaismingi keksiukai
-
Amerikoniškos spurgytės
-
Pyragaičiai "Aebleskiver" su bananų įdaru
-
Alinos keksiukai
-
Minkšti morkų keksiukai
-
Pyragėliai su baravykais
-
Pyragėliais su brokoliais ir keptais svogūnais
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
-
Varškės spurgos
-
Kokosiniai pyragaičiai
-
Pyragėliai su grybais ir mėsa
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Napoleono pyragaičiai
-
Obuoliniai rageliai
Bandelės su cinamonu

- Paruošimo laikas:
-
Mielės, sausos,
7 gramai -
Pienas,
220 mililitrų -
Cukrus,
100 gramų -
Margarinas,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
500 gramų - Druska
- Cinamonas
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pieną pašildykite mikrobanginėje ir jame ištirpdykite mieles. Supilkite cukrų. Sudėkite gabalėliais sukapotą margariną kepiniams arba sviestą. Supilkite miltus, įdėkite druskos ir minkykite tešlą. Kad padėtume tešlai iškilti, paliekame ją valandai orkaitėje, įkaitintoje iki 50 laipsnių.
Tešlai iškilus, ją iškočiojame. Lengvai patepame plaktu kiaušiniu (sudrėkiname, o ne paliekame kiaušinio ant tešlos), gausiai pabarstome cinamonu bei cukrumi, suvyniojame ir supjaustome tešlą gabalėliais. Galite tepti kiaušiniu, galite ne, bet būtinai pabarstykite cukrumi. Kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15 min. Kepimo laikas priklauso nuo bandelių supjautymo storio.
Komentarai (7)
-
Sandra
2019-03-29 12:31
Puikus receptas, visada gaminu pagal šį ir visada pavyksta, labai aiški gaminimo eiga, viskas psprasta☺
-
Irena
2018-11-12 15:34
Labai skanu
-
cinamonas
2017-03-10 13:08
Kaskokia nesamone gaminimas niekam tikes
-
Vika
2017-02-01 08:12
Skanu
-
Neringa
2015-02-20 14:49
Prastai surašyta gaminimo eiga. Dėl tokio neaiškaus ir neišsamaus aprašymo, visa tešla susigadino.
-
Bandelė
2011-06-17 16:26
mmm...Labai skanu:]