Ištirpiname sviestą ir išplakame su cukrumi.
Šiltame piene ištirpiname mieles ir įmaišome sviesto ir cukraus mišinį.
Po to įmaišome išplaktus kiaušinius ir miltus.
Tešlą gerai išminkome ir paliekame uždengę rankšluosčiu 1 valandai šiltoje virtuvėje. Po to tešlą dar kartą išminkome.
Pakildintą tešlą iškočiojame iki 5-7 mm storio tešlos lakšto. Jį patepame išlydytu medumi ir pabarstome cinamonu. Iki pusės dedame plonai pjaustytą obuolį. Susukame į volelį. Aštriu peiliu supjaustome griežinėliais. Paskutinį kartą pakildiname, patepame medumi ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15-20 min.
Bandelės su cinamonu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | medus |
2 vienetai | kiaušiniai |
25 gramai | mielės |
100 gramų | sviestas |
150 gramų | cukrus |
300 mililitrų | pienas |
1 vienetas | obuoliai |
5 valgomieji šaukštai | cinamonas |
600 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies spurgytės
- Bandelės su kumpio įdaru
- Tobulas mėsainis
- Pusryčių bandelės
- Migdolinės bandelės
- Bandelės su varške
- Bandelės su mėsa ir paprikomis
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Avižinės bandelės
- Mieliniai riestainiukai
- Močiutės bandelės su obuoliais
- Varškės bandelės
- Mielinės bandelės su kokoso įdaru
- Keksiukai su mėlynėmis
- Naminė balta duona
- Pyragaičiai su įdaru
- Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
- Mielinės bandelės
- Nuostabiosios varškės spurgaites
- Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su persikais ir kremu
Bandelės su cinamonu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Medus,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Mielės,
25 gramai -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Pienas,
300 mililitrų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Cinamonas,
5 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ištirpiname sviestą ir išplakame su cukrumi.
Šiltame piene ištirpiname mieles ir įmaišome sviesto ir cukraus mišinį.
Po to įmaišome išplaktus kiaušinius ir miltus.
Tešlą gerai išminkome ir paliekame uždengę rankšluosčiu 1 valandai šiltoje virtuvėje. Po to tešlą dar kartą išminkome.
Pakildintą tešlą iškočiojame iki 5-7 mm storio tešlos lakšto. Jį patepame išlydytu medumi ir pabarstome cinamonu. Iki pusės dedame plonai pjaustytą obuolį. Susukame į volelį. Aštriu peiliu supjaustome griežinėliais. Paskutinį kartą pakildiname, patepame medumi ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15-20 min.
Reklama:
Komentarai (2)
-
SVETLANA
2015-12-18 13:13
SPASIBO ZA RECEPT.ON IZUMITELEN.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...