Sumaišykite mieles su 40 ml šilto (ne karšto) vandens.
Sumaišykite visus ingredientus, palaipsniui pilant mieles. Kai tešla tampa vientisa ir pasidaro į kamuolį, perkelkite jį į dubenį, uždenkite ir atidėkite augti 1 valandai.
Tada padalinkite tešlą į 9 dalis ir suformuokite badneles. Jas dėkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą, palikant tarpelius. Apibarstykite miltais ar džiūvėsėliais, apšlakstykite aliejumi ir palikite dar 45-60 minučių pastovėti.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 C. Apačioje įdėkite vandens dubenėlį arba supilkite ledo kubelių (aš rekomenduoju antrąjį būdą). Kepkite apie 20 minučių, kol paruduos.
Bandelės su bulvėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | kvietiniai miltai |
20 gramų | mielės (šviežios) |
40 mililitrų | vanduo (šiltas) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 vienetas | kiaušiniai |
120 gramų | bulvių (virtos) |
20 gramų | sviestas (minkštas) |
80 gramų | vanduo (šiltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bandelės su cinamonu
- Aguonų vyniotinukai
- Vengriški pyragėliai
- Močiutės bandelės su obuoliais
- Pide (mielinės bandelės su faršo ir sūrio įdaru)
- Bandelės su kumpio įdaru
- Bandelės "Rožytės"
- Skandinaviškos bandelės
- Bandelės su cinamonu (Kanelbullar)
- Pikantiški pyragėliai
- Bandelės su vištiena ir pievagrybiais
- Mielinės bandelės
- Bandelės su kopūstais
- Bandelės prie arbatos
- Bandelės su cinamonu
- Bandelės su aguonomis ir šokoladu
- Sūrio pyragėliai
- Skaniosios bandelės su mėsa
- Cinamoninės sraigutės
- Bandelės su bulvėmis
Bandelės su bulvėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Mielės, šviežios,
20 gramų -
Vanduo, šiltas,
40 mililitrų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Bulvės, virtos,
120 gramų -
Sviestas, minkštas,
20 gramų -
Vanduo, šiltas,
80 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite mieles su 40 ml šilto (ne karšto) vandens.
Sumaišykite visus ingredientus, palaipsniui pilant mieles. Kai tešla tampa vientisa ir pasidaro į kamuolį, perkelkite jį į dubenį, uždenkite ir atidėkite augti 1 valandai.
Tada padalinkite tešlą į 9 dalis ir suformuokite badneles. Jas dėkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą, palikant tarpelius. Apibarstykite miltais ar džiūvėsėliais, apšlakstykite aliejumi ir palikite dar 45-60 minučių pastovėti.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 C. Apačioje įdėkite vandens dubenėlį arba supilkite ledo kubelių (aš rekomenduoju antrąjį būdą). Kepkite apie 20 minučių, kol paruduos.
Reklama:
Komentarai (1)
-
(anonimas)
2011-08-03 19:09
Tai kur cia bulves?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...