100 mililitrų | pienas |
250 gramų | miltai |
10 gramų | mielės |
100 gramų | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
50 gramų | margarinas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pynutės
- Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
- Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su persikais ir kremu
- Spurgos su vyšnių džemu
- Bandelės su kumpio įdaru
- Bandelės prie arbatos
- Mielinė bulka su razinomis
- Daniškos bandelės
- Bandelės su varške
- Avižinės bandelės
- Greitas užkandis
- Pyragas su razinomis
- Bandelės su kopūstais
- Mėlynių bandelė
- Bandelės su cinamonu
- Migdolinės bandelės
- Bandelės su obuoliais ir kriaušėmis
- Mielinės spurgos su obuoliais
- Mielinės bandelės su kokoso įdaru
- Nuostabiosios varškės spurgaites
Bandelės prie arbatos
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pienas,
100 mililitrų -
Miltai,
250 gramų -
Mielės,
10 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Margarinas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pieną pašildome (pienas turi būti šiltas, jokiu būdu neužvirinkite!).
Miltus sumaišome su sausomis mielėmis.
Į miltus supilame pašildytą pieną, cukrų, druska ir ištirpintą margariną arba sviestą.
Viską suminkome į vientisą masę.
Jei tešla pernelyg lipni, įberkite dar šiek tiek miltų.
Tešlą uždengiame ir paliekame pusvalandžiui šiltoje vietoje, kad pakiltų.
Pakilusią tešlą dar kartą išminkome.
Formuojame pyragėlius. Aš dariau paprastos formos bandeles.
Bandeles sudėjau į margarinu išteptą kepimo skardą ir palikau šiltai dar pusvalandžiui.
Orkaitę įkaitinau iki 200 C. Pyragėlius aptepiau vandeniu ir kepiau 10-15 minučių
Labai skanu šiltos su arbata. :)
Komentarai (3)
-
Kristina
2016-10-16 14:56
Pirmą kartą ir man nesigavo. Būtinai turi pakilti tešla. Kai pakyla, viskas gerai :) P. S., miltinių patiekalų šiltų nepatariama valgyti. Tik gerai atvėsusius... Bandelės skanios :)
-
adt
2015-02-19 11:03
Nieko nesigavo,nepakylo,kazkokie kieti sausainiai,visai nepanasios i bandeles