Bandelės iš batono
AUTORIUS:
Aliona
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Minkštos, purios bandelės. Vienų metų ir trapios, ir drėgnos, ir lengvos. Jas patogu imti iškylaujant, kadangi užtruksite mažai laiko jas gamindami. Įdaras gali būti tiek Minkštos, purios bandelės. Vienų metų ir trapios, ir drėgnos, ir lengvos. Jas patogu imti iškylaujant, kadangi užtruksite mažai laiko jas gamindami. Įdaras gali būti tiek saldus, tiek surus pagal Jūsų fantaziją. (...daugiau) Aliona
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 riekės batonas
200 mililitrų vanduo
50 gramų dešra
50 gramų fermentinio sūrio
1 valgomasis šaukštas saulėgrąžų aliejus
1 valgomasis šaukštas majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nuo riekių nupjaustyti pluteles. Batono minkštimą pamirkyti vandenyje ir lengvai išspausti, kad neliktų vandens.
2.
Įdarui dešrą ir sūrį sutarkuoti burokine tarka, įdėti šaukštą majonezo, viską sumaišyti.
3.
Iš batono masės formuoti bandeles (panašiai kaip cepelinus) į vidų dedant įdarą.
4.
Kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi vos keletą minučių iš abiejų pusių. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bandelės iš batono

Komentarai: 11
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Minkštos, purios bandelės. Vienų metų ir trapios, ir drėgnos, ir lengvos. Jas patogu imti iškylaujant, kadangi užtruksite mažai laiko jas gamindami. Įdaras gali būti tiek ( ...daugiau ) Aliona
Gaminimo eiga:
  1. Nuo riekių nupjaustyti pluteles. Batono minkštimą pamirkyti vandenyje ir lengvai išspausti, kad neliktų vandens.

  2. Įdarui dešrą ir sūrį sutarkuoti burokine tarka, įdėti šaukštą majonezo, viską sumaišyti.

  3. Iš batono masės formuoti bandeles (panašiai kaip cepelinus) į vidų dedant įdarą.

  4. Kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi vos keletą minučių iš abiejų pusių. Skanaus.

Receptą atsiuntė Aliona
Reklama:

Komentarai (11)


  • Rita Jakstien 2024-03-08 12:22

    Rita Jakstien yra durna


  • Aliona 2024-03-08 12:22

    @Tomik Geriausiai tiktų dešra (nesvarbu kokia) įmesta į klozetą, palaikytą 10 minučių, o po to ištraukta. Dariau jau 10 kartų ir visa paslaptis skanumo tik tame.


  • Rita Jakstien 2024-03-08 12:22

    Rita Jakstien yra durna


  • Aliona 2024-03-08 12:22

    @marija Tai aišku, kad būtinas! Kitaip sudžius, susausės ir vapšė negardžiai išeis! Tada išmesti turėsiąs, nebent dar šuvą turi tai dar jai galėtumei duot, bet abejoju kad ir ta valgytų.


  • alkanas 2022-07-25 15:59

    o ka daryt su miltais ?


  • Tomik 2020-12-11 12:13

    Aliona, kokia dešra tiktų geriausiai? Šlapiankė ar kokia nors rūkyta?


  • marija 2019-07-14 19:00

    o ce butina mineralinis vanduo


  • Rita Jakstien 2019-07-13 09:49

    Lengva ir skanu


  • Rita Jakstien 2019-07-13 09:49

    Lengva ir skanu


Daugiau receptų