Didelėje keptuvėje virš vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą arba margariną. Supilkite rudąjį cukrų ir, jei norite, bananų likerį. Maišydami virkite, kol cukrus ištirps. Sudėkite bananus ir, jei norite, romą. Pastoviai maišydami virkite, kol mišinys pradės burbuliuoti.
Patiekite tučtuojau su prancūziškais skrebučiais, vafliais arba ledais.
Pabarstykite cinamonu.
Išeiga: 1,3 stiklinės.
Bananų užkandis
INGREDIENTAI:
0.25 stiklinės | sviestas |
0.6 stiklinės | cukrus (rudas) |
1 valgomasis šaukštas | likeris (bananų) |
2 vienetai | bananai (supjaustyti) |
2 valgomieji šaukštai | romas |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Avižinė košė su vaisiais
- Desertinė avižinė košė
- Sūdytos rūgštynės žiemai
- Arvydo paprasta grikių košė
- Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Bulvių košė su vištiena
- Morkų ir bulvių košė
- Skani avižinė košė
- Žirnių tyrė
- Sorų kruopų košė
- Moliūginė košė
- Rytietiškas rizotas
- Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Desertinė grikių košė
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Šventinis grikių rizotas
- Morkų košė su kiaušiniais
- Manų košė
Bananų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Sviestas,
1/4 stiklinės -
Cukrus, rudas,
3/5 stiklinės -
Likeris, bananų,
1 valgomasis šaukštas -
Bananai, supjaustyti,
2 vienetai -
Romas,
2 valgomieji šaukštai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Didelėje keptuvėje virš vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą arba margariną. Supilkite rudąjį cukrų ir, jei norite, bananų likerį. Maišydami virkite, kol cukrus ištirps. Sudėkite bananus ir, jei norite, romą. Pastoviai maišydami virkite, kol mišinys pradės burbuliuoti.
Patiekite tučtuojau su prancūziškais skrebučiais, vafliais arba ledais.
Pabarstykite cinamonu.
Išeiga: 1,3 stiklinės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...