Bananų pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
125 gramai | sviestas |
240 gramų | rudasis cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | bananai |
125 mililitrai | pienas |
175 gramai | kvietiniai miltai |
1 žiupsnelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
75 gramai | kokoso drožlės |
1 žiupsnelis | cinamonas |
1 žiupsnelis | muskatas |
1 žiupsnelis | kardamonas |
1 žiupsnelis | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sviestą, kambario temperatūros, išsukti su cukrumi.
2.
Įmaišyti išplaktus kiaušinius ir pieną.
3.
Suberti druską, miltus, prieskonius ir kepimo miltelius. Tešlą gerai išsukti.
4.
Gerai išnokusius bananus padalinti į dvi dalis ir perpjauti per pusę.
5.
Bananus pavolioti kokoso drožlėse.
6.
Sudėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
7.
Ant bananų užpilti tešlą. Paviršių išlyginti.
8.
Kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą. Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku. Jei pagaliuką įsmeigus į pyragą jis lieka sausas, vadinasi pyragas iškepė.
9.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Elzaso tortas
- Pyragas su cinamonu ir viso grūdo miltais
- Miglės kakavinis pyragas
- Biskvitinis, purus uogų pyragas
- Šokoladinis cukinijų pyragas
- Šimtalapis su varške
- Trupinių skanėstas
- Sezamo gardumynas
- Vyniotinis su braškine uogiene
- Riešutų plokštainis (kugelis)
- Gaivus pyragas
- Apelsininis pyragas su migdolais
- Baklava
- Varškės pyragas su vyšnaitėmis
- Citrininis pyragas
- Šokoladinis pyragas
- Juodųjų serbentų pyragas su varške
- Rusiškas morkų pyragas
- Bananų sufle
- Morkų pyragas
Bananų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sviestas,
125 gramai -
Rudasis cukrus,
240 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Bananai,
2 vienetai -
Pienas,
125 mililitrai -
Kvietiniai miltai,
175 gramai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kokoso drožlės,
75 gramai -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Muskatas,
1 žiupsnelis -
Kardamonas,
1 žiupsnelis -
Kvapieji pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą, kambario temperatūros, išsukti su cukrumi.
Įmaišyti išplaktus kiaušinius ir pieną.
Suberti druską, miltus, prieskonius ir kepimo miltelius. Tešlą gerai išsukti.
Gerai išnokusius bananus padalinti į dvi dalis ir perpjauti per pusę.
Bananus pavolioti kokoso drožlėse.
Sudėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
Ant bananų užpilti tešlą. Paviršių išlyginti.
Kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą. Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku. Jei pagaliuką įsmeigus į pyragą jis lieka sausas, vadinasi pyragas iškepė.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...