Išplakite kiaušinius su pienu, druska ir cukrumi.
Įmaišykite miltus.
Įkaitinkite keptuvėje 1 šaukštą aliejaus ir kepkite blynus. Pilkite 2 šaukštus tešlos ir ant tešlos sudėkite bananų griežinėlius. Apkepkite blynus iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
Padažas: išspaustas apelsinų sultis supilkite į puodelį ir užkelkite ant ugnies. Įmaišykite cukrų ir žieveles. Kai cukrus ištirps, įmaišykite romą ir nukelkite nuo ugnies.
Blynus patiekite su padažu. :)
Bananų blynai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | kvietiniai miltai |
300 mililitrų | pienas |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus (padažui) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | bananai |
1 arbatinis šaukštelis | apelsinų (padažui) |
1 vienetas | apelsinų (padažui) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus (padažui) |
2 valgomieji šaukštai | romas (tamsus, padažui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldūs blynai
- Lietiniai su varške
- Blynų tortas mažiesiems
- Dideli blynai
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Varškės blyneliai
- Pasninko blyneliai
- Lietiniai su obuolais
- Alaus lietiniai
- Ruginiai blynai
- Lietiniai blynai su vištiena
- Blyneliai su įdaru
- Blyneliai
- Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
- Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
- Blyneliai su mėsa
- Desertiniai lietiniai blynai
- Blyneliai su varške
Bananų blynai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Pienas,
300 mililitrų - Druska
-
Cukrus, padažui,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Bananai,
2 vienetai -
Apelsinai, padažui,
1 arbatinis šaukštelis -
Apelsinai, padažui,
1 vienetas -
Cukrus, padažui,
1 arbatinis šaukštelis -
Romas, tamsus, padažui,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinius su pienu, druska ir cukrumi.
Įmaišykite miltus.
Įkaitinkite keptuvėje 1 šaukštą aliejaus ir kepkite blynus. Pilkite 2 šaukštus tešlos ir ant tešlos sudėkite bananų griežinėlius. Apkepkite blynus iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
Padažas: išspaustas apelsinų sultis supilkite į puodelį ir užkelkite ant ugnies. Įmaišykite cukrų ir žieveles. Kai cukrus ištirps, įmaišykite romą ir nukelkite nuo ugnies.
Blynus patiekite su padažu. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...