2 vienetai | bananai |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinų sultys |
6 vienetai | varškė (sūreliai) |
1 vienetas | kiaušiniai |
125 gramai | jogurtas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragėliai su kremu
- Persikų desertas
- Pudingas
- Pusryčių desertas
- Bananai šokolade
- Varškės kremas su vaisiais
- Citrininiai arbūzų ledukai
- Vasariškas tortas
- Varškės desertas
- Plakti ledai
- Juodųjų serbentų sausainiai
- Sūrio pyragas
- Bananai šokolade
- Tinginys
- Aviečių sulčių drebučiai
- Šokoladiniai bananai
- Braškumėlis
- Braškės su šokoladu
- Lemon posset
- Kokteilis „Vampyro aistra“
Bananinis tortas-pyragas
- Paruošimo laikas:
-
Bananai,
2 vienetai -
Citrinų sultys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Varškė, sūreliai,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Jogurtas,
125 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustome bananus, supilame į kepimo indą, užpilame citrinos sulčių, kad neparuduotų. Kitame inde subertus sūrelius, jogurtą ir kiaušinį, viską išmaišome mikseriu ir užpilame ant bananų. Kepame kol iškeps (reikia žiūrėti).
Komentarai (18)
-
Ramūnė
2011-03-13 17:40
O kiek laiko maždaug kepti. Koks didumo gaunasi? Keliems asmenims?
-
as
2010-12-05 12:52
nieko netiketino nera nes sureliai taip pat kepa kaip varske ar baltas surys.
-
Martyna
2010-12-04 18:19
ZIuresim kas gausis, katik idejau i orkaite! Kazkaip neitiketina kepti pyraga is sureliu!! :))))))
-
Roze
2010-07-30 18:26
Mmm... vakar turejau sveciu %-) tai pabandziau iskepti ;-) tai kai patiekiau tai visiem labai patiko... :soku2:
Puiku :super:
-
Laima
2010-07-29 11:19
Mėta, jeigu bandysi gal galetum foto ikelti ;-) ? Nes pas mane fotoaparatas suluzo:(
-
Laima
2010-07-29 11:14
Mėta, jogurtą galima naudoti kokį panorėsi :-)
-
Mėta
2010-07-27 16:54
Beje. Jogurtas natūralus ar su priedais?
-
Mėta
2010-07-27 16:50
Oi kaip skaniai skamba. Visi man skanūs dalykai kartu sumaišyti ir iškepti. Reikės bandyti šįvakar :mmm:
-
Laima
2010-07-24 13:29
Raimonda, varskes sureliai tie kurie glaistyti :mmm: jie mazdaug 35 g :-)
-
Raimonda
2010-07-23 13:41
Varškės sureliai-kurie? Tie kurie be glaisto? Po kiek maždaug g?