
Bananiniai varškėčiai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų | varškė |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
6 valgomieji šaukštai | miltai (arba manų kruopos) |
1 vienetas | bananai (prinokę) |
šiek tiek | aliejaus |
4 valgomieji šaukštai | kefyras |
0.5 | kepimo milteliai ((mažiau nei pusė šaukštelio)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Sumaišyti varškę su cukrumi. Bananus šakute sumaigyti ir sumaišyti su varškės mišiniu. Tada įmušti kiaušinį, berti miltus su kepimo milteliais, pilti truputį kefyro ir viską gerai išmaišyti. Iš tešlos formuoti kukuliukus ir dėti kepti į įkaitintą aliejų. Keptuvėje šaukštu kukulį suploti, kadangi rankomis suformuoti gali būti sunkiau (tešlą turi būti gana minkšta ir ilgiau formuojant gali lipti prie rankų).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškėtukai
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Varškės virtinukai
-
Bananiniai varškėčiai
-
Varškės apkepas su persikais
-
Spurgečiai
-
Omletas su paprika
-
Škotiški kiaušiniai
-
Šašlykas granatų sulčių marinate
-
"Ponios cepelinai"
-
Tinginių pyragas
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Varškės apkepas su bananais
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Varškės apkepėlis
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Skanus varškės apkepas
Bananiniai varškėčiai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Varškė,
400 gramų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Miltai, arba manų kruopos,
6 valgomieji šaukštai -
Bananai, prinokę,
1 vienetas - Aliejus
-
Kefyras,
4 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai, (mažiau nei pusė šaukštelio),
0.5 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti varškę su cukrumi. Bananus šakute sumaigyti ir sumaišyti su varškės mišiniu. Tada įmušti kiaušinį, berti miltus su kepimo milteliais, pilti truputį kefyro ir viską gerai išmaišyti. Iš tešlos formuoti kukuliukus ir dėti kepti į įkaitintą aliejų. Keptuvėje šaukštu kukulį suploti, kadangi rankomis suformuoti gali būti sunkiau (tešlą turi būti gana minkšta ir ilgiau formuojant gali lipti prie rankų).
Reklama:
Komentarai (7)
-
Onute
2016-08-31 23:32
Labai skanu
-
Dovilė
2015-05-04 21:48
Labai skanūs varškėčiai :)
-
Laura
2015-05-03 19:43
Labai skanus blyneliai ;) aciu uz recepta
-
Vaiva
2015-02-11 12:35
Debiliskesnio recepto neesu maciusi...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...